GALA magasin
You Are Reading
Presenttips till Fars Dag
0
Shopping

Presenttips till Fars Dag

Fars Dag
Artikeln innehåller reklamlänkar – Läs mer här >

På söndag är det dags att fira fars dag.  Eller är det kanske bonuspappa som ska firas? Varför inte visa din uppskattning genom att ge en fin farsdags-present till den som finns där och stöttar och bryr sig om dig. Här har vi har samlat några fina farsdagspresent-tips i olika prisklasser. En god bok, mysig morgonrock eller varför inte ett smycke?

Handskar
Stilrena, klassiska läderhandskar med varmt ullfoder. Läs mer här.

Halsduk Ralph Lauren

En lyxig halsduk i merion ull från Ralph Lauren. Läs mer här.

Molton brown

Fruktig, pikant och jordig, vår Re-charge Black Pepper är en ikonisk doft med rikligt kryddiga noter, accentuerad av mjuka bergamottnyanser som har förhöjts med en doftsignatur av kryddpeppar. Läs mer här.

Fars dag

Happy Socks presentbox Big Dot 7-pack är fullpackad med färg! I boxen finns sju par strumpor med mönster Polka Dots. Läs mer här.

Fars dag

Klassisk morgonrock från Lyle & Scott med dubbla fickor framtill. Läs mer här.

Tofflor

Slip-intofflor i mjukt material med hård och stabil sula. Läs mer här.

Manschettknappar

Plex manschettknapp från AROCK , 599 kronor.

Armband

Armband av återvunnen metall från nedsmälta, illegala vapen tillsammans med guld, silver och diamanter.  1995 kronor, Arild Links.

”Kokain” är den fjärde, fristående delen i Pascal Engmans serie om polisinspektör Vanessa Frank. I denna hisnande, mörka thriller skildras de mänskliga kostnaderna av droghandeln men också det okuvliga hoppet om att kunna ge en bättre värld till sina barn.