GALA magasin
You Are Reading
Premiär ikväll! Här är årets deltagare i Let’s Dance
0
Nöje

Premiär ikväll! Här är årets deltagare i Let’s Dance

Lets Dance

Ikväll klockan 20.00 är det dags för året omgång av Let’s Dance på TV4. Denna gång med Petra Mede och David Lindgren som programledare.

Petra Mede

Här årets deltagare och dansare:

Martin Melin

Martin Melin, polis och realitystjärna, tillika världens första Robinssonvinnare. Dansar med Maria Zimmerman.

Keyyo

Kristina Keyyo Petrushina, komiker, programledare och prisbelönt Youtuber. Dansar med Hugo Gustafsson.

Carola

Carola Häggkvist, en av de mest folkkära svenska artisterna genom tiderna. Dansar med Tobias Karlsson.

Janne Josefsson

Janne Josefsson, grävande journalist och flerfaldigt prisbelönad för sina reportage i Uppdrag granskning, SVT. Dansar med Malin Watson.

Mikael Tornaeus

Michel Torneus, friidrottare och längdhoppare med flertalet fina medaljer från EM och VM, vann även Mästarnas mästare i SVT förra året. Dansar med Jasmine Takács.

Filip Lamprecht, modell, influenser och kändisbarn, son till Kristin Kaspersen och barnbarn till Lill-Babs. Filip dansar med Linn Hegdal.

Susanne Axell

Suzanne Axell, folkkär programledare och hedersdoktor, har ett lett SVT:s Fråga Doktorn under 18 år. Suzanne dansar med Tobias Bader.

Hanna Hedlund

Hanna Hedlund, sångerska, musikalartist, skådespelare och programledare. Dansar tillsammans med Tobias Wallin.

Annis

Anis Don Demina, DJ, sångare, Youtuber och musiker. Sågs senast leda Melodifestivalen. Dansar tillsammans med Katja Lujan Engelholm.

Let’s dance juryn består av:

Tony Irving, juryns ordförande och huvuddomare har varit med i alla 16 säsonger. Tony är en väl ansedd nationell och internationell domare. Proffsdansaren och den sjufaldiga mästarinna i standard och latinodans Ann Wilson, har också hon varit med sedan starten. Dermot Clemenger, tidigare irländsk mästare i både standard och latindans och har dömt i flera EM och VM, World Cup och Grand Slam-tävlingar.

Foto: Magnus Ragnvid, TV4