GALA magasin
You Are Reading
Premiär för Let’s Dance ikväll – här är alla deltagare!
0
Film & TV

Premiär för Let’s Dance ikväll – här är alla deltagare!

Eric Saade

Ikväll drar Let’s Dance igång med en ny säsong, nya danser och nya deltagare. Efter veckor av slit och kämpande är det äntligen dags för årets deltagare att lämna träningssalarna och kliva ut på dansgolvet i säsongsstarten av Let’s Dance. Publiken är tillbaka i studion och spänning och förväntan ligger i luften.

Petra Mede, David Lindgren

Vi får åter igen följa med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Programmet leds av Petra Mede och David Lindgren

Årets deltagare är:

Marie Manelmann

Marie Mandelmann
Marie Manndelmann har vi fått lära känna i Mandelmanns som handlar om hennes liv med maken Gustav Mandelmann på den självförsörjande gården Djupdal på Österlen i Skåne. I år intar Marie dansgolvet tillsammans med Jonathan Näslund i Let’s Dance 2022.

Aron Anderson

Aron Andersson
Aron Andersson är en professionell äventyrare, idrottare, inspiratör och föreläsare. Han var den första att bestiga Kebnekaise i rullstol. I år intar Aron dansgolvet tillsammans med Jasmine Takács i Let’s dance 2022.

Eric Saade
Eric Saade
Den tredje deltagaren är ingen mindre än Eric Saade Melodifestivalsvinnare, programledare och artist. Vi har tidigare sett honom i Secret Song Sverige, Sommarkrysset och Lotta på Liseberg. Nu intar han dansgolvet tillsammans med Katja Luján Engelholm i Let’s Dance 2022.

Mouna

Mouna Esmaeilzadeh
Även Mouna Esmaeilzadeh även kallad Dr.Mouna kommer att tävla om den legendarisk glasskon. Hon är en framgångsrik läkare, hjärnforskare, entreprenör och TV-personlighet. I år intar hon dansgolvet tillsammans med Tobias Wallin i Let’s Dance 2022.

Lisa Ajax

Lisa Ajax
Artisten som har vunnit Idol och kommit till final flertalet gånger i Melodifestivalen ska nu snurra på sig dansskorna. I vår ser vi Lisa Ajax tävla tillsammans med Tobias Wallin i Let’s dance 2022.
Filip Dikmen
Komikern, influencern och programledaren Filip Dikmen ska svida på sig sin mest glittriga skjorta och snöra på sig dansskorna. För i år är han en av deltagarna som tävlar om den legendariska glasskon. Du kan se Filip dansa tillsammans med Linn Hegdal i Let’s dance 2022.

Henrik Fexelius

Henrik Fexeus
Han är författare, programledare och mentalist. Och nu ska Henrik Fexeus uppgradera sina danskunskaper när han intar dansgolvet tillsammans med Malin Watson i Let´s dance 2022.

Markus Granseth

Markus Granseth
Sedan tidigare har Markus Granseth både rollen som programledare och producent på sin meritlista. Och efter den här våren kan han även skriva upp Let’s dance. För han är en av de svenska kändisarna som i år tävlar om den legendarisk glasskon. I vår dansar han tillsammans med Cecilia Ehrling i Let´s dance 2022.

Cecilia von der Esch

Cecilia von der Esch
Skådespelaren och komikern Cecilia von der Ersch har länge varit folkkär hemma i tv-sofforna. Och nu ska vi får se henne dansa tillsammans med Hugo Gustafsson som deltagare i Let´s dance 2022.

Mia Parnevik

Mia Parnevik
För några år sedan fick svenska folket lära känna Mia Parnevik och hennes familj i realityserien Parneviks. Sedan dess har hon flitigt delat med sig av sitt liv på sociala medier, designat kläder och en massa annat. I år ska vi få lära känna en ny sida av henne när hon intar dansgolvet tillsammans med Tobias Karlsson i Let’s Dance 2022.

Foto: Magnus Ragnvid, TV4