GALA magasin
You Are Reading
Petra Mede lämnar Bonusfamiljen: ”Jag drabbades av Covid 19”
0
Film & TV

Petra Mede lämnar Bonusfamiljen: ”Jag drabbades av Covid 19”

Petra Mede

Hösten 2021 får vi äntligen möta Sveriges mest älskade bonusfamilj igen och inspelningen av den fjärde säsongen har påbörjats. En stor förändring har dock skett. På grund av hälsoskäl kopplade till Covid-19 återvänder inte Petra Mede som Katja i den nya säsongen.

”Jag drabbades för två veckor sedan av Covid 19. Det har fått mig att inse allvaret i denna pandemin. Nu är det hälsan som är prioritet ett. På grund av detta är jag tvungen att hoppa av Bonusfamiljen. Jag vill passa på att tacka för de här fantastiska åren med Bonusfamiljen. Det har varit bland det roligaste jag har gjort och jag kan bara hoppas att få vara med om nåt lika kul igen. Jag önskar hela produktionen ett stort lycka till, säger Petra Mede

”Vi är otroligt ledsna över att Petra blivit sjuk. Pandemin drabbar människor över hela vårt land, nu även Bonusfamiljen. Det allra viktigaste är att Petra får alla förutsättningar att bli frisk så snart som möjligt. Inspelningen fortsätter som planerat och under morgondagen kommer vi att meddela vem som ersätter henne i rollen som Katja i säsong fyra, säger Anna Croneman, programchef SVT Drama

Petra Mede kommer inte vara tillgänglig för ytterligare kommentarer meddelar hennes management, Maria Olanders FEM. Sthlm

Under dagen meddelar vi vem som spelar Katja i den nya säsongen av Bonusfamiljen.