GALA magasin
You Are Reading
Peter Jöback gör tre exklusiva konserter
0
Musik & Teater

Peter Jöback gör tre exklusiva konserter

Peter Jöback bjuder in till tre exklusiva konserter i vår för att äntligen få möta publiken med den nya musiken från kommande albumet Atlas som han skrivit tillsammans med Kathryn Williams och Ed Harcourt, som också har producerat albumet.

”Atlas är ett nytt musikaliskt kapitel i mitt liv och nu får jag möjlighet att framföra de nya låtarna, tillsammans med låtar från min tidigare repertoar, i ett format jag tycker mycket om. Det här är tre underbara spelställen där jag kan komma nära och verkligen skapa ett samspel med min publik”.

Med sig på scen har Peter sitt band och gäster.

Här ser du Peter Jöback:
Turné
14/4 Rival, Stockholm
18/4 Slagthuset, Malmö
19/4 Draken Live, Göteborg

Biljetter och mer info hittar du på unitedstage.se