GALA magasin
You Are Reading
Pernilla Wahlgren: ”Det ska bli otroligt roligt att leda Melodifestivalen”
0
Nöje

Pernilla Wahlgren: ”Det ska bli otroligt roligt att leda Melodifestivalen”

Pernilla Wahlgren

Nu är det klart att Pernilla Wahlgren ansluter till det stjärnspäckade programledargänget för Melodifestivalen 2021. Hon kommer att leda deltävling fyra tillsammans med Per Andersson.

– Efter att ha tävlat fem gånger i Mello, så ska det bli otroligt roligt att nu få vara med och leda programmet. Dessutom tillsammans med Per Andersson! Jag ser fram emot detta så mycket, säger Pernilla Wahlgren.

– Vi är så glada över att kunna presentera Pernilla Wahlgren som en av årets programledare. Hon har sedan länge varit klar för rollen, men praktiska detaljer kring kommersiella uppdrag måste lösas innan vi kunde gå ut med hennes namn. Per och Pernilla har redan visioner för deltävling fyra. Vi kommer att få en oväntad kväll där vad som helst kan hända, säger exekutive producenten Christel Willers.

Pernilla Wahlgren:
Med charm, mångsidighet och musikalitet har Pernilla Wahlgren omfamnat hela svenska folket och satt tydliga avtryck med sitt artisteri. Avstampet i Melodifestivalen tog hon 1985 när hon framförde Piccadilly Circus. Den tidlösa schlagern, dansen och det sprakande framträdandet gav henne en nominering i Melodifestivalens Hall of Fame. Pernilla Wahlgren har även tävlat med ”Tvillingsjäl” (1991), ”Let Your Spirit Fly” (2003 med Jan Johansen), Jag vill om du vågar (2010) och On Top of The World (2013 med Swedish House Wives).

Programledare Melodifestivalen 2021:
Deltävling 1 – Lena Philipsson
Deltävling 2 – Anis Don Demina & Oscar Zia
Deltävling 3 – Jason Diakité
Deltävling 4 – Per Andersson & Pernilla Wahlgren
Andra chansen – Shirley Clamp
Finalen – Måns Zelmerlöw & Shima Niavarani

Melodifestivalen 2021 startar lördag 6 februari kl 20.00 i SVT. Alla sex programmen sänds från Annexet i Stockholm.

Här kan du läsa mer om humorduon Pernilla Wahlgren & Per Andersson:  https://galamagasin.se/pernilla-wahlgren-och-per-andersson-bjuder-pa-humor-i-arets-julkalender/

 

 

Foto: Lifeline Entertainment