GALA magasin
You Are Reading
På lördag leds Mello av Pernilla & Per
0
Nöje

På lördag leds Mello av Pernilla & Per

Pernilla Wahlgren och Per Andersson

På lördag lär det bli mycket humor när det är dags för deltävling 4 i Mello. Då är det nämligen den härliga duon Pernilla Wahlgren och Per Andersson som leder programmet. 

Per Andersson
Per Andersson:
Per Andersson är en av våra mest lysande humorstjärnor. Han har underhållit svenska folket i flera decennier, på scen och i mängder av tv-program såsom Julkalendern, Parlamentet och inte minst Melodifestivalen. Som underhållare i Mello har han satt avtryck bland annat som medlem i humorkollektivet Grotesco och som artisternas sträng-knasiga förhörsledare tillsammans med Katrin Sundberg i Melodifestivalen 2011.
– Jag har ringt, jag har röstat, jag har skrikit och glatts med Melodifestivalen sedan barnsben. Jag har mellanaktat mig några gånger, men att få ta del av cirkusen och kliva rätt in i mellomanegens mitt känns pirrigt och skitkul!

Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren:
Med charm, mångsidighet och musikalitet har Pernilla Wahlgren omfamnat hela svenska folket och satt tydliga avtryck med sitt artisteri. Avstampet i Melodifestivalen tog hon 1985 när hon framförde Piccadilly Circus. Den tidlösa schlagern, dansen och det sprakande framträdandet gav henne en nominering i Melodifestivalens Hall of Fame. Pernilla Wahlgren har även tävlat med ”Tvillingsjäl” (1991), ”Let Your Spirit Fly” (2003 med Jan Johansen), Jag vill om du vågar (2010) och On Top of The World (2013 – med Swedish House Wives)
– Efter att ha tävlat fem gånger i Mello, så ska det bli otroligt roligt att nu få vara med och leda programmet. Dessutom tillsammans med Per Andersson! Jag ser fram emot detta så mycket.

 

Foto: Jan Danielsson, SVT