GALA magasin
You Are Reading
Nya panelen i ”Bäst i Test”
0
Nöje

Nya panelen i ”Bäst i Test”

Tackar tackar – snart är Babben Larsson och David Sundin tillbaka med sina knasiga tester när Bäst i test äntligen drar igång på TV4. Programmet har premiär fredagen den 12 januari och de fem panelmedlemmarna denna säsong är Johan Petersson, Maria Lundqvist, Behrouz Badreh, Charlotta Björck och Mauri Hermundsson.

Under tio avsnitt kommer deltagarna få sätta sin kreativa lösningsförmåga på prov när de utsätts för Sveriges mest kluriga, oväntade och roliga tester. Som vanligt under stress och press.

Programmet har precis spelats in i ett helt nytt hus och såhär säger deltagarna själva om sin medverkan:

– Jag blev förvånad över att jag blev så väldigt upprörd när jag misslyckades och så väldigt glad när jag lyckades. Känslostormar de luxe, säger Johan Petersson.

– Det har varit en gränslöst spännande, fantasifullt galen resa i smak, lukt, svett, puls och adrenalin, säger Maria Lundqvist.

– Det är första gången som jag på bästa sändningstid får visa framfötterna med mina dolda talanger. Jag kan lova att jag inte varit den smartaste i gänget, jag får bara hoppas att jag inte är den dummaste, säger Behrouz Badreh.

– Det känns både hedrande och otäckt att ha blivit utvald. Hedrande för att det är ett av mina favoritprogram, otäckt eftersom man vet att det egentligen bara är de två cyniska tv-bröderna Karl och David Sundin som vill skämma ut en framför miljonpublik, säger Mauri Hermundsson.

– Denna ärofyllda plats i Bäst i test-panelen har fått mig att upptäcka min egen vinnarskalle, som jag hela livet varit övertygad om att jag absolut inte har, säger Charlotta Björck.

Den lille poängräknaren sammanfattar:

– Det här är en kanonpanel som har gett allt och därmed sett till att vi har ännu en kanonsäsong framför oss. Precis som vanligt, säger David Sundin.

Panelen i Bäst i test 2024 är:

Komikern och skådespelaren Johan Petersson

Komikern och skådespelaren Maria Lundqvist

 

Poddaren och Youtube-profilen Behrouz Badreh

Komikern och radioprataren Charlotta Björck

Programledaren och Youtube-profilen Mauri Hermundsson

Bäst i test har premiär fredag den 12 januari på TV4 Play och sänds 20:00 på TV4.

Foto: TV4