GALA magasin
You Are Reading
Ny singel release… och livets kontraster!
0
Blogg - Therése Neaimé

Ny singel release… och livets kontraster!

Livets kontraster. Den (nästan) osminkade sanningen osv.  Älskade fredag! Galen dag med mycket på agendan. Den 13e mars åker vi till Las Vegas för att där sätta upp en egen show. Jag, barnen och mitt crew. Mycket som ska falla på plats innan dess. Men en spännande resa blir det. Idag var min minsta med på det mesta. Två månader igår. Tiden går så snabbt.
Nu har vi alla landat i soffan. Hela familjen. Mina älskade ungar. Och jag. Fredagkväll! Det bästa!

– Hur orkar du? undrade någon. Familj, karriär och ensamstående. Svaret blir detsamma varje gång. Att ha privilegiet att få göra det man älskar mest GER energi. Att sedan komma hem till ett hem fullt med liv och barn, hela fyra st 🤩 , GER också det energi OCH kärlek. Mitt sätt att tanka mitt batteri. Även om tröttheten gör sig påmind så är det värt varenda ansträngning. Varenda steg på vägen för att komma just hit.

Livet! Tacksam och lycklig!

Tack också för all fin feedback under dagen! Värmer mycket att vår nya singel release fått ett sådant fint mottagande redan! Så stolt över denna! Hoppas innerligt den tar fart på riktigt.

För er som missat. Ta gärna en lyssning. Ny singel ute idag!
”Want you back” – Therése Neaimé

Skriven och producerad av Palle Hammarlund och Co skriven av Michael Didriksson & Tony Malm.

Label Yellow Rhinestone Records

kärlek från oss ❤️

About Author

Tror du att allt är möjligt? Att du genom din egen kraft styr din framtid? Att du kan våga även om du är rädd?

Therése Neaimés svar på dessa frågor har alltid varit en passionerad "Ja!". Therése växte upp i Sverige med en svensk mor och en libanesisk far. Idag är hon en sångare, låtskrivare, skådespelerska, dansare och motivationstalare och hon bestämde sig tidigt för att ta ansvar för sitt eget öde. Therése mobbades i skolan. Idrotten var en fristad och hon blev en framgångsrik elitfriidrottare i unga år. "Att vara en elitidrottare lärde mig att med hårt arbete och fokus kan du uppnå en hel del", säger Therése. "Det förbättrade också mitt självförtroende och min känsla för vem jag är." Hon har tillämpat detta tänkesätt på sitt liv ända sedan dess.

"Jag tror att livet handlar om att bli den bästa versionen av oss själva. Att följa sin dröm kan vara svårt – men att inte göra det skrämmer mig ännu mer." Det är därför Therése aldrig har begränsat sig till att vara "bara" en sångare, en skådespelerska eller en talare. När hon bestämt sig för att prova något nytt, tar hon sig alltid an utmaningen helhjärtat. "En grundtalang är säkert viktig," förklarar Therése, "men arbetsmoral, en tro på sig själv och en positiv attityd är lika viktigt för att lyckas."

"Jag tror på att uttala sina önskningar högt och arbeta för att de ska bli verklighet. Uttrycken Ask and you might receive! och Dare and you will gain! stämmer verkligen”, säger Therése. ”Sen tror jag att om du verkligen vill inspirera andra så måste du har varit igenom resan själv”.

I sin föreläsning "Från dröm till verklighet" delar hon med sig av sin personliga historia. Berättelsen om en liten flicka som trodde att hon inte kunde sjunga men som blev en respekterad artist och som idag gör precis det hon alltid har velat göra. Therése mål är att inspirera människor med hjälp av sin musik, sitt skådespeleri men även med hjälp av sitt föreläsande.

Therése musik kombinerar hennes svenska och libanesiska arv i en Scandipop/arabisk pophybrid som toppat hitlistor världen över. Hon har spelat live i USA, Europa och Mellanöstern med sitt eget band, Neaimé. Hon har framträtt för NATO trupper i Afghanistan och öppnat upp för Simply Red under deras Europaturné. Therése har representerat svenska UD i Kairo med live-framträdanden utsedd till en framstående personlighet för att främja svensk-arabiska relationer. Therése har varit varumärkesambassadör för Volkswagen Middle East och ambassadör för svenska Stiftelsen för barn med cancer. Hon har framträtt för kungen och kronprinsessan av Sverige och vid ett flertal andra VIP-evenemang. Under 2019 samt 2020 såg vi henne bla uppträda på Köpenhamn och Kapstaden Pride. Under 2017-2018 samarbetade hon även med Länsmusiken i Stockholm med sin egen föreställning. Som skådespelerska har hon haft huvudroller i både film och teater. Therése är också författare och har nyligen publicerat sin bok "Från dröm till verklighet".

Förutom sin framgångsrika karriär är Therése ensamstående mamma till tre barn. Återigen visar hon att det är möjligt att nå sina mål oavsett hur utmanande det kan tyckas. "Att vara ensamstående mamma har aldrig hindrat mig", säger Therése. "Jag tar med mina barn till olika arbetsrelaterade händelser så ofta det är möjligt. Jag tänker att det är en fantastisk erfarenhet för dem – och för mig."