GALA magasin
You Are Reading
Ny säsong av Wild kids – här är deltagarna
0
GALA kidz

Ny säsong av Wild kids – här är deltagarna

WILD KIDS

Snart är det dags för en ny äventyrsfylld säsong av Wild kids. Programmet har premiär 15 januari på C More och Linda Lindorff är tillbaka i rollen som programledare. Nu presenteras de modiga deltagarna.

Den nya säsongen av Wild kids drar igång den 15 januari på C More. Äventyret tar plats i Järvsös djupa skogar där elva barn tävlar om att bli Lejon eller Björnar. De som inte lyckas knipa en plats hamnar i de laglösas läger. Samtidigt smyger mystiska inkräktare, som kan komma att spela en stor roll i handlingen, runt ute i vildmarken.

– Jag är så imponerad av barnen som tillbringat flera veckor ute i skogen, de är verkligen riktiga kämpar! Trots att det är en jättetuff tävling peppar de varandra och kämpar tillsammans, säger programledare Linda Lindorff.

Under några intensiva veckor utmanar barnen sig själva i tuffa tävlingsmoment, hittar vänner för livet och får testa en primitiv tillvaro i vildmarkslägren långt ifrån vardagens bekvämligheter. I finalen avgörs det slutligen vilket lag som tar hem segern och vinstresan – en vintersafari norr om polcirkeln.

– Det är fantastiskt att se barnens stolthet när de lyckas med något och jag känner mig minst lika stolt över dem själv. Årets säsong bjuder på många överraskningar, både för barnen på plats och tittarna hemma. Det här är ett äventyr man inte vill missa, säger Linda Lindorff.

Deltagare i Wild Kids 2021:

Charlie, 12, Stockholm

Charlie kommer från Stockholm men bor nu i Hong Kong med sin familj. På fritiden tycker hon om att spela rugby och hon älskar att tävla.

Filip, 11, Stockholm

Filip älskar att spela fotboll och drömmer att bli nästa Zlatan. Han är en rolig och påhittig kille som gärna tänker utanför boxen.

Selma, 12, Lund

Selma är en tuff tjej som tävlar i judo. Hon beskriver sig själv som ”lite crazy” och älskar att åka rullskridskor.

Tova, 13, Hönö

Tova har många järn i elden – hon håller på med allt från fotboll och friidrott till målning. Dessutom älskar hon djur och natur och hennes största dröm är att bli viltrehabiliterare

Nilo, 12, Värmdö

Nilo är en busig kille som inte tycker om att förlora – han har en riktig vinnarskalle. På fritiden tävlar han i Judo och tränar fotboll.

Noah, 12, Nybro

Noah är alltid glad och positiv – och han älskar att vinna. Han är snabbtänkt som få och dessutom riktigt grym på att simma.

Alvar, 12, Mölndal

Här har vi en sporttokig kille som håller på med innebandy, fotboll och basket. Han är en riktig tävlingsmänniska och gillar att ta täten.

Elsa, 10, Mora

Elsa är en energisk och modig glädjespridare. Hon älskar sport och har provat nästan alla sporter som finns. Det bästa hon vet är att träna.

Kai, 11, Sundsvall

Kai är en glad och målmedveten hockeykille som älskar skateboard och fiske. Han drömmer om NHL och hittar lugnet i att spela piano eller dragspel och i att mysa med sina undulater.

Nour, 11, Älvsjö

Nour är en glad tjej med koll på läget. Hon är scout och håller på med basket och friidrott på fritiden.

Anastasis, 11, Hammarö

Den här glada värmlänningen tycker att tävla är det roligaste som finns. Dessutom spelar han fotboll, gillar musik och att resa.

Foto: Daniel Ohlsson/TV4