GALA magasin
You Are Reading
Ny säsong av ”Mumbo Jumbo” som höjer ribban lite till…
0
Film & TV

Ny säsong av ”Mumbo Jumbo” som höjer ribban lite till…

Mumbo Jumbo

Nu på fredag 16 oktober har Mumbo Jumbo äntligen säsongspremiär. Tittarna kommer under åtta veckor bjudas på aktuella sketcher, imitationer och parodier när Mumbo Jumbo-ensemblen med Daniel Norberg, Shanthi Rydwall Menon, Christian Åkesson och Louise Nordahl åter tar plats i fredagsunderhållningen.

-Det känns riktigt lyxigt att få göra en tredje säsong av Mumbo Jumbo! Vi har höjt ribban ännu lite till både vad gäller sketcherna och musiken, så fredagarna kommer bli episka för tittarna framöver, säger Shanthi Rydwall Menon.

-Äntligen dags att limma dit lösnäsan och få parodiera innehållet i tv-tablån och nöjesbilagorna. Tack Sverige för att ni delar alla skratt med oss, säger Christian Åkesson.

Gamla som nya karaktärer kommer dyka upp och TV4 kan nu avslöja att några av de nya karaktärerna som kommer synas är Anders Tegnell, paret Strömstedt, Samir och Viktor, Joakim och Jonna Lundell, Wahlgren-familjen, Amanda Lind, Nour El-Refai och Henrik Schyffert, Lars Lerin och Karl-Fredrik på Österlen. Men tittarna får även återse älskvärda karaktärer som Gunilla Persson, Maria Montazami, David Batra, Kjell Bergqvist och gänget i riksdagen med flera.

-Det här året är Mumbo Jumbo lite skarpare än förut, det gillar jag! Jag ser fram emot att få sticka ut hakan ännu mer än tidigare och försöka återspegla vår samtid med en ännu mer träffsäker komik. I den knasiga tid vi lever i, där verkligheten många gånger kan kännas som en parodi i sig själv, kommer vi hitta många guldkorn att göra humor av, säger Louise Nordahl.

-Äntligen är det dags för Mumbo Jumbo igen! Det finns så mycket jag ser fram emot gällande årets säsong – nya karaktärer, fler Cameos och ännu mer aktualitet. Men det jag mest ser fram emot är de specialskrivna musikvideorna som varje vecka visas i programmet. Oj oj oj! Det är en ny nivå mot tidigare år som tittarna kommer få ta del av. Man vill inte missa detta, säger Daniel Norberg.

Nytt för i år är att tittarna kommer få se youtubern Hampus Hedström gästspela i programmet, och fler överraskningar väntar som alltid i Mumbo Jumbo.

Mumbo Jumbo har säsongspremiär den 16 oktober på TV4 och TV4 Play.

 

Foto: Rosie Alm, TV4