GALA magasin
You Are Reading
Nu avslöjas deltagarna i Paradise Hotel – premiär i höst
0
Film & TV

Nu avslöjas deltagarna i Paradise Hotel – premiär i höst

Paradise Hotel är tillbaka. Rebecca Stella är tillbaka. Självklart kommer även kända deltagare tillbaka. Det är all stars, nostalgiska temaveckor och massor med humor som har packats och fraktats till Mexiko. Här är de tävlande i Paradise Hotel säsong 16 som har premiär i september på Viaplay, TV3 och Pluto TV.
– Att se de nya tjejerna möta dessa välkända ansikten på hotellet var sjukt kul. Men jag undrar om inte killarna var ännu gladare över att se tjejerna, säger Rebecca Stella.

Nyheten om att Sveriges hetaste och mest omtalade realityserie Paradise Hotel är tillbaka skapade svallvågor ända från Mexiko till Sverige. Tio taggade deltagare checkade strax därefter in – redo att göra bomben i poolen och skapa kaos. Allt är sig likt i Paradise Hotel som nu är tillbaka i sitt ursprungsformat där Rebecca Stella gör comeback som programledare.

Inspelningen på Playa Nix är klar och nu kan de tio grunddeltagarna avslöjas. Bland grunddeltagarna är flera av killarna välkända ansikten. Flera all stars är redan presenterade såsom Fredrik ”Fimpen” Olsson, Mattias Helén, Casper Wolter och Ikenna ”Ike” Ibeka. Dessutom checkar DJ:n Diego Martinez Parra in tillsammans med killarna. Där möts de av de fem tjejerna Moa Melin, Victoria Engström, Hannah Johansson, Shyrin Masoudi och Amanda Fransson.

Men fler av dokusåpasveriges största namn kommer också att checka in på hotellet. Både Diana Moseni och Bettina Buchanan gör comeback som jokrar i den kommande säsongen.

– Jag hoppas alla där hemma är beredda på att se en annan sida av mig. Jag kan redan nu avslöja att det kommer styras och ställas en del. Jag gick igenom ett väldigt offentligt breakup samtidigt så förfrågan att vara med kom lägligt men med mycket känslor. Jag kan lova er en hel del drama och kärlek. Jag har fått vänner för livet, säger Diana Moseni.

Det är ett gäng exalterade deltagare som checkar in på hotellet – villiga att riskera både vänskap och kärlek i jakten mot en halv miljon kronor. Säsongen bjuder på mycket drama, humor, romanser och brutna löften. Det blir dessutom en hel del nostalgi för alla PH-fans som redan nu kan glädjas åt nyheten att skolveckan kommer tillbaka.

– Jag är så otroligt taggad på att Paradise Hotel är tillbaka. Det var en fruktansvärt rolig inspelning och underbart att vara tillbaka igen. Säsongens deltagare är inte rädda för att ta plats, ta ut svängarna, höja rösten och visa känslor. Att det rörs om i grytan är en underdrift och ni där hemma lär inte bli besvikna, säger Rebecca Stella.

Hotelldörrarna till Paradise Hotel öppnas upp igen för tittarna i september på Viaplay, TV3 och Pluto TV.

Deltagarna i Paradise Hotel under hösten 2024:

Victoria Engström, 22, Stugun

Moa Melin, 24, Stockholm

Hannah Johansson, 23, Linköping

Shyrin Masoudi, 23, Göteborg

Amanda Fransson, 27, Hässleholm

Fredrik Olsson, 28, Rhodos (från Örebro)

Ikenna Abika, 29, Älvsjö (från Göteborg)

Mattias Helén, 23, Alunda

Casper Wolter, 26, Stockholm

Diego Martinez Parra, 27, Stockholm

Hittills presenterade jokrar:

Diana Moseni, 30, Göteborg

Bettina Buchanan, 29, Rhodos (från Halmstad)

Foto: Viaplay