GALA magasin
You Are Reading
Melodifestivalen i kväll
0
Blogg - Tunnelbanenettan

Melodifestivalen i kväll

 

Jaaaaaa äntligen är kvällen här

 

jag är så glad för min fina kompis som får uppleva denna mellofeber inifrån arenan och allt runt om kring , det är stort ❤️Direkt från USA /NY till göteborg och i kväll smäller det

 

våra platser kommer va fantastiska, VIP och längst fram typ

så har ni tur ser ni mig 🤣🤣, i dag blir det fix på salongen hos Tina på sinner and saints inne på kicks i nordstan sen ska jag försöka sminka mig snyggt och på med allt bling och alltid retar det Någon 🤣

 

Måste ju komma i håg att jag jobbar med fattiga och hemlösa så måste spara på krutet 🤣

i går när jag satt i foajén ringde både Finansministern om en grej vi ska göra i feb och så ringde Nyhetsmorgon på TV4

i bland kliar jag mig i huvudet på hur tv jobbar … säger inget mer

sen mailade jag statsministerns stabsekreterare

japp jag jobbar fast jag har 2 dagar semester, jag är alltid redo 🙂

kan till och med jobba när jag är utomlands om det sker … men det är mitt liv VidDinSida 💕

 

i morgon när jag kommer hem så ska jag packa upp sen byta om och in till soppköket så det kommer rulla på , jag älskar alla dagar i veckan och älskar livet

sen tänker många att det blir hotellfrukost säkert men jag har svårt att äta på morgonen så ska tvinga mig i morgon men på måndag börjar jag med periodisk fasta 8/16 bara för att jag ska tvinga mig att äta och under bra tider typ 12-20 sen får kroppen vila 16 timmar så hoppas jag är hungrig då alla fall … jag tror det är ett mycket bra sätt för kroppen att återhämta sig och rena sig ( nu äter jag för lite) men jag har haft magkatarr från helvetet då mitt liv har vart stressat för er som vet

 

Kram på er vi kanske syns på tv i kväll

 

och efterfesten omg ❤️❤️❤️❤️