GALA magasin
You Are Reading
Mamma Mia! The Party – premiär på Rondo ikväll!
0
Musik & Teater

Mamma Mia! The Party – premiär på Rondo ikväll!

Mamma Mia Tha Party

Efter fyra succéår med över 800 föreställningar på Tyrol i Stockholm öppnar Björn Ulvaeus upp dörrarna till Mamma Mia! The Party på Rondo i Göteborg.

I januari 2016 ägde världspremiären av Mamma Mia! The Party rum. Björn Ulvaeus tillsammans med Roine Söderlundh skapade en upplevelse utöver det vanliga. Idén till ett Mamma Mia!-inspirerat party föddes ur succén med musikalen som har setts av 65 miljoner människor runt om i världen.

Mamma Mia The Party

Anrika Rondo har förvandlats till Nikos grekiska taverna som är något utöver det vanliga och erbjuder en unik upplevelse som inte finns någon annanstans i Sverige. Med en uppdaterad Mamma Mia! The Party koreografi, mer specialeffekter, en större ensemble, en medelhavsinspirerad meny med grekiska läckerheter, ABBA-låtar, sång och dans bjuds gästerna på en fest som överträffar det mesta.

– Att få ha varit med och skapat en helt ny form av underhållning som Mamma Mia! The Party har varit bland det roligaste projekt jag varit med om. Responsen vi fått från publiken både i Sverige och England har varit över förväntan och jag ser fram emot premiären på Rondo ikväll, säger Björn Ulvaeus, exekutiv producent.

– Jag har fått vara med och skapa en grekisk verklighet i både Stockholm och London där upplevelsen har bjudit gästerna på en fest med dans och glädje mitt i MAMMA MIA!-världen. Äntligen får vi dra igång partyt och öppna upp dörrarna till Mamma Mia! The Party i Göteborg, säger Roine Söderlundh, regissör.

Biljetterna för våren 2022 släpps klockan 10.00, onsdagen den 13 oktober 2021.

Biljetterna säljs via Liseberg.se, på telefon 031-400 100 eller mammamiatheparty.com

Vårsäsongen pågår fram tom maj 2022.

Om Mamma Mia! The Party

Mamma Mia! började som musikal 1999 med text och musik av Björn Ulvaeus och Benny Andersson (några låtar tillsammans med Stikkan Anderson).

Mamma Mia! The Party hade världspremiär den 20 januari 2016 på Tyrol, Gröna Lund i Stockholm. London hade premiär den 19 september 2019 på O2 Arena.
Premiären på Rondo i Göteborg äger rum fredagen den 8 oktober 2021.

Björn Ulvaeus är exekutiv producent och en av initiativtagarna till Mamma Mia! The Party.
För mer information, besök gärna www.mammamiatheparty.com

Foto: Peter Knutson