GALA magasin
You Are Reading
Livet !!!❤️
0
Blogg - Tunnelbanenettan

Livet !!!❤️

 

 

 

 

 

Precis haft möte om min kommande eventuella bok, det är mycket som ska funka med att skriva en ny bok

Det är inte bara och tjooo hooo jag ska göra en ny bok, Bokförlag ska nappa och det är upplägg, innehåll och massa anat som ska synka

och min bok ska bli så viktig !!!

Så spännande att få  se, så nytt möte om några veckor med samma bokförlag

Veckan har vart bra , mycket att göra, hade finansministern I måndags med Aftonbladet  på besök och vi pratade massor och snart ska vi få Statsministern till soppköket är det tänkt så det är mycket att planera i jobbet också,

 

i bland nyper jag mig i armen och tänker att woooow jag jobbar med min dröm, med min verksamhet och Jag får den fina äran tillsammans med dom andra i organisationen att hjälpa människor och göra andra glada❤️

att få brev, telefonsamtal och höra deras verklighet gör ju att man lär sig att vara tacksam för det man har och att det materiella egentligen  inte är viktigt längre även fast jag tex älskar inredning, och fina väskor, krämer mm så är det bara en bonus i livet , sen är jag så lyckligt lottad att jag får göra en del samarbeten så att jag inte behöver betala så mycket pengar… JAG har ju mitt lilla företag nu som jag har öppnat nu i samband med boken som jag släppte förut ❤️

Min bok heter ”Mer Än Bara Tunnelbanenettan” och det stämmer så bra med titeln, jag är så mycket mer än hon som sprang runt i tunnelbanan på plattformarna hahahahhahahahaah med ett kamerateam i baken

 

-Vet  ni att när jag skulle släppa min första bok så fanns det hatare  (fortfarande så klart)  som skrev brev runt till massa bokförlag och talade om för dom att dom inte skulle ta in mig som författare för jag var en hemsk människa och dom hittade på så mycket skit i dessa brev att det va skrattretande , det dom inte visste va då att bokförlagen blev ju än mer sugna på att signa upp mig då det blir ju ännu mer spännande att läsa om mig då dessa hatare verkligen la ner så mycket tid på att skriva till alla och att jag verkligen måste  har ett spännande liv  !!! så tack och när jag skulle ha en liten bokrelease träff (efter att min stora på Restaurang Art  som blev en succé  det var flera hundra som kom) , men när jag skulle ha den lilla så satt en hatare och bokade upp Sig så att det skulle bli fullt på den lilla så det knappt kom någon,eller det kom alla fall ett 30 tal men  vi såg det tack vare samma mailadress hahahahahaha som bokade upp men med olika namn  asså fattar ni va sjukt , hur kan man hata mig så mycket ? fattar inte vad jag ha gjort

-Jag  vann ju till och med pris för bästa självbiografi och låg på topplistan flera veckor 🥰 och det gör  man om man säljer bra bla

Så ni …gå gärna in på nån bokaffär eller på nätet och köp boken så jag får berätta om mitt liv även för er som inte känner mig än så fattar ni vad jag gått igenom det är ganska spännande faktiskt och det retar ju hatarna så mycket …Fatta när  jag vann pris vad dom måste ha slitit Sig i håret hahahahaha och inte av glädje , snacka om flintfläckar 😆😆😆😆

Ja dessa  människor det är så sorgligt egentligen va många som mår dåligt över andra ? blir så förvånad varje gång och när människor ska försöka lära mig att vara på ett visst sätt? kom igen jag är 54 år gammal och kommer fan aldrig ändra mig så ”give up” hahahahahah

och dessa instagram poliser hahahahahah eller trollen , stackars jävlar

Nog om det jag är glad alla fall och kommer fortsätta vara det , jag har ett så spännande och underbart liv, som får göra så mycket viktiga saker

Nästa vecka ska jag till riksdagen och träffa en partiledare och gå rundvandring med en av våra äldre och sen Statsministern i soppis , ja det händer massor , Jag hinner inte ens med att ta hand om mig själv hahahahah

och dejta har jag inte ens  gjort sen Dackefejden , längtar jag ? nä faktiskt inte jag har mer bekymmer om min kraftiga hårväxt på ställen som inte är naturliga eller hur jag ska stressa mindre det är mitt viktiga nu hahahahah förutom VidDinSida

 

 

PUSS OCH KRAM ❤️