GALA magasin
You Are Reading
Göteborg weekend på G
0
Blogg - Tunnelbanenettan

Göteborg weekend på G

 

 

Japp nu drar jag …en 4 dagars till Göteborg, jag har ju världens bästa killkompis (har fler som ni vet) men som skrivit en låt som ska spelas upp i 2:a deltävlingen, Så han har bjudit med sina vänner till Göteborg, och vi ses ju inte jätte ofta då han bor i NY och när han kommer så samlas vi ett gäng som är väldigt nära M och jag är så stolt över honom, han är både skådespelare och musiker och FANTASTISK och nu  ska vi äntligen ses igen , så lång helg i Göteborg med start i morgon

 

I dag blev det en spontanare till soppköket som är mitt hjärta ❤️ sen hem och packa och här sitter jag , har inte packat men jag får liksom aldrig röven ur att packa jag HATAR att packa , jag vill kanske inte lämna mitt hem hahahahahahah

mina djur blir inte ensamma jag lovar så det är inget ni behöver fundera över , vissa tror att jag lämnar dom och låter dom klara sig själv hahahahah WHAAAAT  jag har 4 katter och inte ens dom får va ensamma ett dygn, högst 7 timmar typ, och min hund är med överallt

Men  inte till Göteborg  då är han hemma med alla andra och hen som bor här , Så nu blir det mys i Götet , Göteborg har jag vart ofta i då jag hade en gård där för dom äldre men den varade i 2 år sen fick vi inte i hop det för många orsaker , men så är det och nu har vi den i Stockholm kvar plus soppis men det känns bra det med ❤️

I. morgon blir det massa grejer och  jag älskar att åka tåg så det ska bli mysigt, läsa lite, lyssna på musik och Sitta där med hörlurar och bara njuta

 

i dag i soppköket när jag lajvsände så kom det en kvinna fram till mig mitt i sändningen och ville att jag skulle signera min bok 😍 så gulligt och jag blir så glad

tänk att folk läser  om mitt liv, det känns så kul, häftigt och magiskt, tänk vad många som känner mig mun efter det … Jag var ju väldigt öppen i boken så det är inte svårt att lära känna mig

 

I  dag var jag på ett möte i Nacka och sen svängde jag förbi fashionweek eller vad det hette i Nacka och hälsade på mina favoriter :Plain Vanilla dom har världens finaste kläder, skor och smycken ja allt …jag är tyvärr lite för stor för mycket av deras kläder, men jag älskar dom alla fall och underbara Ingela  (dom ställde ut där) Anna har dom sin butik På Ekerö

 

och i dag har jag även gjort en orosanmälan för en äldre kvinna , vi är så oroliga för henne hon är ensam,och hon är förvirrad och inte riktigt med i matchen, och bor själv? det går  inte längre usch stackarn man får ont i magen

Såg ni mitt snygga hår förresten: mina extension från Salong headzone JAG ÄR KÄÄÄÄR har tur som får samarbeta med dom och det är så fint hår kolla min Instagram så har jag ett erbjudande till er där på ett inlägg om håret …Ja man kan följa min instagram  :tunnelbanenettan

 

ps jag tränar fortfarande på att lägga upp bilder hahahahahahahahaha och på att blogga