GALA magasin
You Are Reading
Helg ,Mello ,Godis
0
Blogg - Tunnelbanenettan

Helg ,Mello ,Godis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igår fick jag se en bild på mig när jag vägde 15 kilo mer, det var på min bokrelease herregud jag fick en chock!!!! Då kände jag mig ändå fin hahahahahahhahhh (denna bild är jag i dag )

 

Ok ta inte detta fel nu ,jag hatar egentligen ordet banta ..Men när min läkare säger till mig att jag måste gå ner i vikt för min rygg och min slitna kropp så lyssnar jag på det, och detta var typ i oktober förra året Jag hade 25 kilos övervikt för mitt eget bästa, När det kommer till ämnet vikt så går  alla bananas för det är en trigger och jag fattar det , Men när vikten kommer påverka hälsan så är det viktigt , och jag har gått ner 15, så 10 kvar och jag har verkligen hittat ett sätt som är så bra för MIG …. Periodisk fasta ….

jag är ju ingen frukostmänniska så att gå upp för att äta frukost är inte min grej, och jag är nattuggla så mina tider är 14-22.00

då äter jag , alltså 8 timmar mat och 16 timmar fasta …känner redan att min sömn är bättre, magen inte lika spänd, magkatarren är nästan borta och Ja allt känns bättre, det går inte jätte snabbt att gå ner i vikt, men jag har inte bråttom …

Så för mig är periodisk fasta det bästa , Och sen är man ju äldre herregud jag är mitt i klimakteriet så att jag ändå lyckats tappa 15 är magiskt , Jag vill inte heller ta östrogen eller annat för att klimakteriet kommit, jag tror på att kroppen ska arbeta naturligt och inte tillföra massa …Sen förstår jag ju dom som mår psykiskt dåligt under klimakteriet herregud det kan vara ett helvete, Men jag får bara vallningar i perioder …Så jag är å tacksam ☺️ 😇

Så nu dom sista 10 kilona och ska kolla om jag kan börja på itrim eller Friskis & Svettis sen , Jag är Sveriges lataste kvinna när dt kommer till att röra på mig så vi får se hahahahahahah

I kväll ska vi äta massa gott okej att jag blir  proppmätt på en gång nu men jag äter allt ändå men mindre och inom tidsramen

så dagen börjar med att jag kommer ta en frukost macka fast i dag börjar jag kl 15 då det är helg och vill kunna gotta mig lite längre så 15-23 på helgerna 💕

 

Va tror ni om Gunilla i kväll då i melodifestivalen ?Det kommer ändå bli kil att se , hon är modig tycker jag 😍

Jag tänkte ställa upp nästa år hahahahahhaahahha

 

Nej då nu ska jag mysa spå

ha en fin helg allihopa