GALA magasin
You Are Reading
Las Vegas here we come…
0
Blogg - Therése Neaimé

Las Vegas here we come…

Två dagar kvar till avresa. Den 13/3 bär det av till L.A och Las Vegas. Smått overkligt!

Under åren 1999 – 2004 bodde jag och verkade mitt i Hollywood / Los Angeles. Fantastiska år då jag utvecklade mitt artisteri. Mellan 1999 – 2001 blev det studier på Musicians Institute. Som sångerska och låtskrivare. Efter det blev det tre år som mastertrainer / PT på Bally’s gym beläget mitt i Hollywood. Samtidigt spelade jag på otaligt antal klubbar runt Hollywood och San Diego med mitt eget band ”Neaimé”. Fortsatte under dessa år också att utveckla mitt låtskrivande. 

Två andra höjdpunkter var när jag fick en roll som skådespelare i en Ben Affleck såpa samt landade. en egen dans spot på den renomerade och största TV showen i USA. Dansshowen Soul Train. Originaldancer på scenen i en show där artister som Beyoncé, Aaliyah, David Bowie, Maria Carey, Aretha Franklin, Backstreet Boys etc etc blivit upptäckta.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_people_who_appeared_on_Soul_Train

Så ja, jag har haft äran att dansa bakom några av våra största internationella artistgiganter.

Mina år i L.A. Några utav de bästa!

Därav ligger det kanske något extra guldskimrande och magiskt över möjligheten att nu återvända tillsammans med mina 4!!!! barn! Att få visa dem min gamla lägenhet mitt i Hollywood. Att få hälsa på alla mina gamla vänner. Att få återvända också till Las Vegas. En fantastisk stad där jag varit tidigare. Vid hela fyra tillfällen. Att dessutom få återvända som artist känns extra speciellt!

Cirkeln är sluten! Allt har en mening!

”Ask and you might receive”!

Precis så! Vet att jag sagt det förut men tål att upprepas för hur kan det bli tydligare än så här?

Känns magiskt att detta nu blir av. Att ”få” en egen show i Las Vegas inte det lättaste! Inte helt ovanligt att artister får betala för att faktiskt ”visa upp sig” i en utav världens nöjesmetropoler. Det behöver vi inte. Stolt över att jag blivit inbjuden att göra en show baserat på tidigare meriter, en internationell räkvidd med min musik samt en vinst för bästa låt i kategorin ”Dance” med min låt Dance Love genom Hollywood Music in Media Awards 2021.

Nu bär det av! Om bara två dagar.

Dansare och musiker på plats. Repandes mitt material as we speak. Bara en sådan sak. Är det inte så att ”Divan” alltid anländer sist!? ☺️❤️🙏

Boendet blir hos en vän mitt i Hollywood. Back to the crimescene! 😊

Tusen tusen tack till alla ni som gjort detta möjligt! Så oerhört tacksam!! Ni vet vilka ni är!

Idag en massa last minute fix! Samt en bokrelese hos bästa Peter Johansson, en filmpremiär samt lite modellande för Ettkommasex Och Tvåkommasex Miljonerklubben på Lilla Dramatens scen.

The show goes on!! Tacksam! Lycklig! Tack för all värme och kärlek ❤️❤️

Flyer by Halina Rosa Art / The Designer

Dress by Sara Poul

Photos by SESH Photography

#artist #lasvegas #USA #tour #grateful #music

 

About Author

Tror du att allt är möjligt? Att du genom din egen kraft styr din framtid? Att du kan våga även om du är rädd?

Therése Neaimés svar på dessa frågor har alltid varit en passionerad "Ja!". Therése växte upp i Sverige med en svensk mor och en libanesisk far. Idag är hon en sångare, låtskrivare, skådespelerska, dansare och motivationstalare och hon bestämde sig tidigt för att ta ansvar för sitt eget öde. Therése mobbades i skolan. Idrotten var en fristad och hon blev en framgångsrik elitfriidrottare i unga år. "Att vara en elitidrottare lärde mig att med hårt arbete och fokus kan du uppnå en hel del", säger Therése. "Det förbättrade också mitt självförtroende och min känsla för vem jag är." Hon har tillämpat detta tänkesätt på sitt liv ända sedan dess.

"Jag tror att livet handlar om att bli den bästa versionen av oss själva. Att följa sin dröm kan vara svårt – men att inte göra det skrämmer mig ännu mer." Det är därför Therése aldrig har begränsat sig till att vara "bara" en sångare, en skådespelerska eller en talare. När hon bestämt sig för att prova något nytt, tar hon sig alltid an utmaningen helhjärtat. "En grundtalang är säkert viktig," förklarar Therése, "men arbetsmoral, en tro på sig själv och en positiv attityd är lika viktigt för att lyckas."

"Jag tror på att uttala sina önskningar högt och arbeta för att de ska bli verklighet. Uttrycken Ask and you might receive! och Dare and you will gain! stämmer verkligen”, säger Therése. ”Sen tror jag att om du verkligen vill inspirera andra så måste du har varit igenom resan själv”.

I sin föreläsning "Från dröm till verklighet" delar hon med sig av sin personliga historia. Berättelsen om en liten flicka som trodde att hon inte kunde sjunga men som blev en respekterad artist och som idag gör precis det hon alltid har velat göra. Therése mål är att inspirera människor med hjälp av sin musik, sitt skådespeleri men även med hjälp av sitt föreläsande.

Therése musik kombinerar hennes svenska och libanesiska arv i en Scandipop/arabisk pophybrid som toppat hitlistor världen över. Hon har spelat live i USA, Europa och Mellanöstern med sitt eget band, Neaimé. Hon har framträtt för NATO trupper i Afghanistan och öppnat upp för Simply Red under deras Europaturné. Therése har representerat svenska UD i Kairo med live-framträdanden utsedd till en framstående personlighet för att främja svensk-arabiska relationer. Therése har varit varumärkesambassadör för Volkswagen Middle East och ambassadör för svenska Stiftelsen för barn med cancer. Hon har framträtt för kungen och kronprinsessan av Sverige och vid ett flertal andra VIP-evenemang. Under 2019 samt 2020 såg vi henne bla uppträda på Köpenhamn och Kapstaden Pride. Under 2017-2018 samarbetade hon även med Länsmusiken i Stockholm med sin egen föreställning. Som skådespelerska har hon haft huvudroller i både film och teater. Therése är också författare och har nyligen publicerat sin bok "Från dröm till verklighet".

Förutom sin framgångsrika karriär är Therése ensamstående mamma till tre barn. Återigen visar hon att det är möjligt att nå sina mål oavsett hur utmanande det kan tyckas. "Att vara ensamstående mamma har aldrig hindrat mig", säger Therése. "Jag tar med mina barn till olika arbetsrelaterade händelser så ofta det är möjligt. Jag tänker att det är en fantastisk erfarenhet för dem – och för mig."