GALA magasin
You Are Reading
LaGaylia Fraizer tar ”Tina – The Show”  på Sverigeturné
0
Musik & Teater

LaGaylia Fraizer tar ”Tina – The Show”  på Sverigeturné

LaGaylia Frazier ger sig ut på turné med ”Tina – the Show” tillsammans med några av landets främsta musiker och dansare som kommer att bjuda på en makalös, oförglömlig, energifylld och stämningsfull hyllningsshow till legenden och ikonen Tina Turner. Det blir en show med hitsen från Tinas drygt 60-åriga karriär blandat med LaGaylias personliga favoriter.

Nu släpps de första städerna! Turnépremiär blir det den 3:e april på Rival i Stockholm och ”Tina – The Show” turnén besöker sedan några av landets större städer under våren som; Göteborg, Jönköping, Uppsala och detta är bara början, ytterligare städer presenteras inom kort. Biljetterna till de fem första showerna släpps den 27 oktober (Se turnéplan nedan).

– Detta är en möjlighet man bara får några gånger i livet och att få hylla Tina Turner på mitt sätt. Det är som att jag har jobbat för detta hela mitt liv och nu är det äntligen dags, en höjdpunkt i min karriär och jag ser verkligen fram emot detta, säger LaGaylia.

LaGaylia Frazier

Att göra en legend som Tina Turner rättvisa, kräver en artist och sångerska i absoluta världsklass. LaGaylia besitter inte bara en av Sveriges bästa röster utan har också en livshistoria som på många sätt har parallella drag med Tina. När idén om en hyllningsshow föddes, fanns det bara ett alternativ för att gå vidare.

– Det finns ingen annan i Sverige som kan axla den här rollen bättre med tyngd, karisma, pondus och på detta sättet som bara LaGaylia kan, hon är en fantastisk artist och en drömvärvning till ”Tina -The Show”, detta blir magasikt, säger Martin Johansson (Producent MT Live)

Till showen har LaGaylia Fraizer samlat några av landets absolut främsta musiker i ledning av Magnus Höglund (Kapellmästare) med femmannaband och rutinerade artisterna/dansarna Jennifer Jaarnek och Adriana Pupavac.

Turnéplan vår 2024

3/4 Stockholm, Rival

4/4 Jönköping, Spira

5/4 Göteborg, Lorensbergsteatern

6/4 Vara Konserthus

7/4 Uppsala Konsert & Kongress.

Biljetterna släpps den 27.e oktober via www.mtlive.se

Fler orter tilkommer och presenteras inom kort…

Foto: Anders Fästader