GALA magasin
You Are Reading
LA is my lady
0
Blogg - Angelinas Upper East Side

LA is my lady

till sist åter i LA med min bästa kompis Melanie, ( här utanför ryska kyrkan i Hollywood) vi träffades för många år sedan i Cannes, Melanie har ett ljus och skönhetsförerag Voyage et Cie, med Hollywood A list som kunder och VP Kamala Harris ringer regelbundet till Melanie då hon skapat ett doftljus till vita huset!

 

underbaraste Robyn hade ett superparty i sitt lyxiga hem i LA, Robyn har sko företaget Beautiisoles

med mina kära LA baserade vänner Annelie och Susanna

Robyn och snygga modell/skådisen Ida Lundgren

med mina gud döttrar Jackie och Isabelle på medlemsklubben SOHO house Downtown

studiovisit genom svenska konst handlaren Carl Kostyal här med konstnären Canyon Castator, hans verk är sålda innan de är färdig målade!

mötte duktiga svensk gambiansk konstnärinnan Rygiato Ylva Jallow som snart ska ställa ut.

hemma hos min barndomsvän Lena hon bor på stranden, jag bjöd in Christer Björkman, min NY vän Russell som är manus författare i Hollywood till bla The Inside Man, och Ritgeous Kill, och en väns son Julien som producerar urfina kläder, promenad på stranden i bikini från Kaanda Beach Life


Hann med min svenska goda vän Jill’s välgörenhet (till höger) Knock Out Abuse West i Beverly Hills, där Kelly Rutherford var i gäst panel diskussionen, sedan åter till NYC.