GALA magasin
You Are Reading
Kroppscreme med trippel-effekt för mogen hud
0
Stil & skönhet

Kroppscreme med trippel-effekt för mogen hud

Nu utökar Eucerin sin guldserie Hyaluron-Filler + Elasticity med en efterlängtad kroppscreme för mogen hud. Cremens näringsrika formula innehåller tre aktiva nyckel-ingredienser som ger en jämn, fast och återfuktad hud som känns mjuk och smidig. Med denna återfuktande nyhet får även kroppen en ökad spänst och lyxig lyster. Cremen har kliniskt bevisad effekt med första synliga resultat efter bara två veckor.

Solexponering, hormonförändringar och åldrande kan bidra till en ökning av melaninproduktion i huden med fler synliga pigmentfläckar som gör att huden ser fläckig och ojämn ut. Med tiden förlorar huden även sin naturliga fasthet och elasticitet på grund av minskad produktion av kollagen och hyaluronsyra, vilket gör att huden känns torr och matt.

– Hormonell påverkan gör huden torrare, skörare och mindre elastisk och spänstig. Detta gäller inte bara för ansiktet, även kroppen behöver extra fukt och fett för att för att ge stadga till hudbarriären. Vill man öka spänsten och minska pigmentfläckar på huden är det viktigt med kollagen och elastin-stimulerande ingredienser samt Thiamidol som reducerar och förebygger hyperpigmentering. Framför allt på de områden på kroppen som blir extra solexponerade, som armarna och dekolletaget. Det känns fantastiskt att utöka vår guldserie med en produkt som gör att alla med mogen hud också kan ge kroppen lite extra omtanke, säger Eucerins hudvårdsexpert Caroline Martinsson.

Trippelverkande effekt med tre nyckelingredienser

Eucerins nyhet, Hyaluron-Filler + Elasticity Body Creme, kombinerar tre aktiva ingredienser som på olika sätt arbetar för att återfukta huden, förbättra hudens elasticitet och minska pigmentfläckar.

Hyaluronsyra: Ger intensiv återfuktning och slätare hud.
Arctiin: Boostar hudens kollagenförnyelse och bidrar till en fastare och mer spänstig hud.
Thiamidol: Eucerins egen patenterade ingrediens med kliniskt bevisad effekt mot pigmentfläckar.

Första synliga resultat efter bara två veckor utlovas.

Hyaluron-Filler + Elasticity Body Creme ger en mjukare, slätare och smidigare hud med en silkeslen känsla. Cremen minskar ojämn hudton, ökar hudens elasticitet, reducerar pigmentfläckar och återfuktar på djupet med första synliga resultat efter bara två veckor. Den är särskilt anpassad för att möta den mogna hudens behov.

Applicera ett tunt lager av Hyaluron-Filler + Elasticity Body Creme och massera mjukt in i huden. För bästa effekt, använd dagligen både morgon och kväll. Komplettera gärna med Hyaluron-Filler + Elasticity Hand Cream SPF30 för att minska oönskade pigmentfläckar på händerna.

Serien Hyaluron-Filler + Elasticity ser till den mogna hudens behov

Eucerins innovativa guldserie, Hyaluron-Filler + Elasticity, är speciellt utformad för mogen hud i åldern 50 år och uppåt. Alla produkter i serien hjälper till att synbart minska fina linjer och rynkor, pigmentfläckar och förbättra hudens elasticitet. I serien finns förutom nyheten Hyaluron-Filler + Elasticity Body Creme även en rosatonad dagcreme med SPF 30, två dagcremer (med SPF 15 och SPF 30), en nattcreme, en handcreme med SPF 30, en ögoncreme utan parfym och med SPF 20 samt ett trippelverkande serum för ansikte, hals och dekolletage.

Produktinformation och pris

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Body Creme finns till försäljning på fysiska och digitala apotek från vecka 6, 2024.

Rek. utpris Eucerin® Hyaluron-Filler + Elasticity Body Cream, 200 ml: 289 kr.