GALA magasin
You Are Reading
Jobbveckan som varit
0
Blogg - Angelinas Upper East Side

Jobbveckan som varit

Denna vecka har varit rolig och med mycket att göra, mitt konsult arbete med svenska premium klockan Oskar Pascal är super roligt, vi har fått en mycket fin internationell artikel skriven i Quillandpad.


Sedan har jag stylat sötaste skådisen och Kristallen nominerade Bibi Lenhoff till kvällens direktsändning på SVT, Bibi är nominerad för Mirakel, årets bästa barnprogram, jag lägger upp bilder snart, jag kan avslöja att det blir svensk couture, inte denna men något från samma designer!

lägger upp rätt bild efter galan men Bibi bär

Klänning Numerotet by Fadi el Khoury styling by myself
Make up Jessica de la Torre för Estelle and Thild

Gul Clutch by Susan Szatmary

Naglar Linda Vista
Skor, kristallklädda Steve Madden
Ringar, silver Maria Nilsdotter och Ioaku
Underkläder, Intimissimi

Bibi, på väg till direktsända ”Kristallen” på Cirkus i Stockholm

Slutligen arbetar jag med Den stora MET galan som Metropolitan museum’ s i NY anordnar för deras kostym Institut arrangerar tillsammans med Anna Wintour och Vogue, jag stylar Marcus Samuelsson’s vackra fru Maya! Marcus är en av kändis kockarna som lagar maten till galan. Jag kan avslöja att hon bär svenskdesignade skor, något i denna stil.