GALA magasin
You Are Reading
Jag älskar min Lampe Maison Berger
0
Blogg - Angelinas Upper East Side

Jag älskar min Lampe Maison Berger

Maison Berger Paris – Doftlampor och Doft till Doftlampa.

Doftlampor från Maison Berger (Lampe Berger) är en lyxig och exklusiv katalytisk doftlampa med 3 helt unika funktioner. Detta är nämligen doftlampan som renar luften, eliminerar dålig lukt, och samtidigt sprider en härlig ny doft i hemmet. Maison Bergers doftlampor är så effektiva att man faktiskt inte bara tar bort ovälkomna dofter som rök, matos eller sopor utan även eliminerar bakterier som finns i luften. Ja, det är rätt bakterier förintas och luften vi andas förbättras.

Min nya älsklings doft är Clean Cotton, lampan består men du kan byta doft efter humör! Stor vardagslyx enjoyyyyy

https://maisonbergersweden.se