GALA magasin
You Are Reading
Invigning The Escape Society
0
Blogg - Therése Neaimé

Invigning The Escape Society

Invigningsfest av THE ESCAPE SOCIETY

Onsdagskvällen spenderades med invigning utav The Escape Societys spännande lokaler. Temat var ”Kom som valfri filmkaraktär”

Äntligen slog en unik upplevelse i Stockholm upp sina portar. Den perfekta balansen mellan lyx och lekfull kreativitet.  The Escape Society erbjuder en estetiskt unik lokal. Det ultimata äventyret i Stockholm utspelar sig någonstans mellan dröm och verklighet.

Och vilken fin kväll det blev! Antalet gäster var långt under det tillåtna antalet och avståndet hölls förutom vid viss fotografering men då oftast hölls ihop med de personer som man även umgås med annars.
Det jag bla tar med mig från kvällen är, förstås de många skratten, men ändå mer känslan och tydligheten om hur mycket vi människor behöver våra sociala möten. Jag är förstås medveten, som de allra flesta, om viktigheten i att hålla avstånden. Men jag tänker också att det är viktigt av många andra hälsoskäl att också ibland få umgås, även om under kontrollerade former. Depression eller känslan av meningslöshet är också en sjukdom även om jag själv lyckligtvis inte drabbats av just dessa.
Men jag tänker att just därför var onsdagens fantastiskt fint ordnade event kanske en välbehövlig energi injektion för så många. Det kan ibland vara lätt att dra alla ”över en kam” och utifrån sett kanske tänka att ”alla event borde ställas in” i tider som dessa. Men där håller jag inte helt med. Saker och händelser i livet är ofta mångfasetterade och jag tror ändå att vi där måste låta den vuxna individen bestämma och ta sitt ansvar själv. Var hamnar vi annars med vårt samhälle?
Med detta sagt så var onsdagens event efter alla konstens regler anordnat under ansvar och med smittosäkerheten i fokus!

Tusen tack för alla underbara bilder och nya minnen. Minnen som kommer att lysa upp vintermörkret under en lång tid framöver!

Tack bästa @erwikcommunication för ett väl genomförd invigning samt exklusiv inbjudan! 💕

Bilder Cawa Media.
The Escape Society – Invigning

Bild Cawa Media
Bild Cawa Media
Tobias Karlsson och Therese Neaime Bild Peter Ortvik
Dogge Doggelito och Therese Neaime Bild Maria Westerberg Design
Therese Neaime, Leif Schulman med fru Bild Maria Westerberg Design
Bild Maria Westerberg Design
Therese Neaime och Caisa Ankarsparre Bild Erwikcommunication

 

About Author

Tror du att allt är möjligt? Att du genom din egen kraft styr din framtid? Att du kan våga även om du är rädd?

Therése Neaimés svar på dessa frågor har alltid varit en passionerad "Ja!". Therése växte upp i Sverige med en svensk mor och en libanesisk far. Idag är hon en sångare, låtskrivare, skådespelerska, dansare och motivationstalare och hon bestämde sig tidigt för att ta ansvar för sitt eget öde. Therése mobbades i skolan. Idrotten var en fristad och hon blev en framgångsrik elitfriidrottare i unga år. "Att vara en elitidrottare lärde mig att med hårt arbete och fokus kan du uppnå en hel del", säger Therése. "Det förbättrade också mitt självförtroende och min känsla för vem jag är." Hon har tillämpat detta tänkesätt på sitt liv ända sedan dess.

"Jag tror att livet handlar om att bli den bästa versionen av oss själva. Att följa sin dröm kan vara svårt – men att inte göra det skrämmer mig ännu mer." Det är därför Therése aldrig har begränsat sig till att vara "bara" en sångare, en skådespelerska eller en talare. När hon bestämt sig för att prova något nytt, tar hon sig alltid an utmaningen helhjärtat. "En grundtalang är säkert viktig," förklarar Therése, "men arbetsmoral, en tro på sig själv och en positiv attityd är lika viktigt för att lyckas."

"Jag tror på att uttala sina önskningar högt och arbeta för att de ska bli verklighet. Uttrycken Ask and you might receive! och Dare and you will gain! stämmer verkligen”, säger Therése. ”Sen tror jag att om du verkligen vill inspirera andra så måste du har varit igenom resan själv”.

I sin föreläsning "Från dröm till verklighet" delar hon med sig av sin personliga historia. Berättelsen om en liten flicka som trodde att hon inte kunde sjunga men som blev en respekterad artist och som idag gör precis det hon alltid har velat göra. Therése mål är att inspirera människor med hjälp av sin musik, sitt skådespeleri men även med hjälp av sitt föreläsande.

Therése musik kombinerar hennes svenska och libanesiska arv i en Scandipop/arabisk pophybrid som toppat hitlistor världen över. Hon har spelat live i USA, Europa och Mellanöstern med sitt eget band, Neaimé. Hon har framträtt för NATO trupper i Afghanistan och öppnat upp för Simply Red under deras Europaturné. Therése har representerat svenska UD i Kairo med live-framträdanden utsedd till en framstående personlighet för att främja svensk-arabiska relationer. Therése har varit varumärkesambassadör för Volkswagen Middle East och ambassadör för svenska Stiftelsen för barn med cancer. Hon har framträtt för kungen och kronprinsessan av Sverige och vid ett flertal andra VIP-evenemang. Under 2019 samt 2020 såg vi henne bla uppträda på Köpenhamn och Kapstaden Pride. Under 2017-2018 samarbetade hon även med Länsmusiken i Stockholm med sin egen föreställning. Som skådespelerska har hon haft huvudroller i både film och teater. Therése är också författare och har nyligen publicerat sin bok "Från dröm till verklighet".

Förutom sin framgångsrika karriär är Therése ensamstående mamma till tre barn. Återigen visar hon att det är möjligt att nå sina mål oavsett hur utmanande det kan tyckas. "Att vara ensamstående mamma har aldrig hindrat mig", säger Therése. "Jag tar med mina barn till olika arbetsrelaterade händelser så ofta det är möjligt. Jag tänker att det är en fantastisk erfarenhet för dem – och för mig."