GALA magasin
You Are Reading
Humortrion tillbaka på SVT Play
0
Film & TV

Humortrion tillbaka på SVT Play

Humortrion Min Fakking Bror, tillika barndomsvännerna, Hassan, Musti & Yousif, sätter sin personkännedom på prov. Tillsammans med kända gäster ska de lista ut vem av fem deltagare (anm. i Gissa Exet medverkar 4 par) som är den äkta varan, om det så handlar om Invandraren, Bonden eller Miljonären.


Min fakking bror gissar Foto: Julia Sixtensson

I tre ronder ställs deltagarna inför knasiga utmaningar, udda frågor och andra upptåg, och efter varje rond är det dags att rösta ut den deltagare som juryn anser inte håller måttet. Vägen till den slutgiltiga gissningen är allt annat än rak. Glöm tillrättalagt och polerat, när dessa Youtube-kungar intar SVT bjuds det på studiounderhållning av en helt annan kaliber. Min Fakking Bror tänjer på gränserna och utlovar asgarv efter asgarv.

Programledare Johannes Cakar

Avsnittsordning:
Avsnitt 1: Min fakking bror gissar svensken
När den riktiga svennen ska pekas ut gästas Min fakking bror av tv-profilen Lisa Borg. Deltagarna testas bland annat i hur man firar midsommar och hur man beter sig när man har kompisen på besök och mamma ropar att det är dags för mat.

Avsnitt 2: Min fakking bror gissar exet
Det hettar till i studion när fyra par bjuds in för att övertyga grabbarna och realityprofilen Antonija Mandir om sina brustna relationer. Men att lista ut vilka av de fyra som faktiskt är det riktiga ex-paret visar sig vara inte helt okomplicerat.

Avsnitt 3: Min fakking bror gissar norsken
Varning för ett överflöd av knackig fake-norska när panelen ska identifiera den riktiga norsken. Grabbarna har till sin hjälp plockat in en expert från grannlandet, realitystjärnan Henrik Borg.

Avsnitt 4: Min fakking bror gissar artisten
Publiceras: Fredag 10 november
Rapstjärnan Lamix gästar MFB som den här gången ska försöka hitta den riktiga artisten. Stämband vässas, ett rap battle spårar ur och Hassan dras in i en hetsig musikvideo.

Avsnitt 5: Min fakking bror gissar invandraren
Publiceras: Fredag 10 november
Solrosfrö-teknik bedöms och civilpoliser stylas när MFB och youtubern Behrouz ”Berra” Badreh ska försöka hitta invandraren bakom masken.

Avsnitt 6: Min fakking bror gissar miljonären
Publiceras: Fredag 10 november
Hur ser egentligen en miljonär ut? Oavsett nivå på egna erfarenheter så är det nu något MFB och gästen Anis Don Demina ska försöka gissa sig till.

Avsnitt 7: Min fakking bror gissar bonden
Publiceras 17 november
Halmen yr när grabbarna får med sig underhållaren Big O för att lära sig allt om livet på landet ur ett bonde-perspektiv. På något vis resulterar detta i att Yousif blir mjölkad.

Avsnitt 8: Min fakking bror gissar skådespelaren
Publiceras: Fredag 17 november
MFB får sig en lektion i hur man ska, och kanske framförallt hur man inte ska, bete sig på vita duken. Med sig har de skådespelaren Adam Kais, känd som Zaki i Snabba Cash.

Foto: SVT Press