GALA magasin
You Are Reading
Holistisk Hälsa och Själslig Skönhet!
0
Blogg - Therése Neaimé

Holistisk Hälsa och Själslig Skönhet!

Spenderade gårdagen i studion. I Örebro inleddes igår ett nytt samarbete. Ny musik. Alltid lika inspirerande att först och främst få arbeta med nya människor men också ha privilegiet att utvecklas inom det område man älskar mest. Att se en ny låt växa fram är onekligen något som gör gott för själen. Tänker också på hur just låtskrivandet är ett vackert exempel på hur viktigt det är med just ett samarbete. Hur något unikt växer fram när alla bidrar med just sin kunskap. Hur man liksom för evigt kommer att ha denna ”bebis” tillsammans. I går var vi tre stycken låtskrivare. Blivande föräldrar till ännu en ”baby”! Tänk om samhället kunde fungera lite mer så i stort? Det där med vikten av just ett samarbete. Där alla bidrar med sitt bästa! Skulle inte världen se lite bättre ut i stort om vi fokuserade på just detta?

Tåget hem till Stockholm vid 17-tiden. Därefter direkt till  event. På självaste Slottet och dess Livrustkammare. Även detta välgörande för själen. Som det mesta när man tar sig tid att göra det där lilla extra.
Det blev en fantastisk och inspirerande kväll med Christina Nilsson som både arrangör, konferencier samt ledare av Chakra Balance Dance. Även boksläpps aktuella Agneta Sjödin ärade kvällen med sin närvaro. Många var de gäster som slöt upp.

Eventet hölls i år som sagt på Stockholms slott och Livrustkammaren. Som alltid var det rikt på utställare. Många olika saker för gästerna att prova på. Mycket gott att äta och dricka. Som pricken över i fick alla inbjudna även med sig en välfylld goddiebag modell större med sig hem.

Tack också för underbara bilder finaste Cawa Media. Som alltid tacksam för dessa. Med mig på eventet min ständiga följeslagare och första ”bebis”. Boss!!! Ber om ursäkt om han stal en hel del uppmärksamhet.

Se fler av Cawa Media’s bilder ifrån årets event här:

Holistisk Hälsa och Själslig Skönhet 2022

@livrustkammaren @meanima @wilmalouise @inika_organic_sweden @nordicnaturalbeauty @pistill_sthlm @pure_habit @lewaofsweden @reserol_beauty @evergetikon.sverige @nannic_se @apodental @jessicaeldenstjarna @greenboostworld @rationworld @colorfield_eattherainbow @dotshot.se @naimasuperfood @kaffemissionaren @moderna_delikatesser @lepetitberetscandinavia @creativeheadz_se @holisticsweden @livsenerginu @ritualscosmetics @chakrabalancedance @natuvitalhydration @lakridsbybulow @DIG Chakra Balance Dance

Bild Cawa Media

Ovan, bild Cawa Media.

Nedan, egna bilder.

 

About Author

Tror du att allt är möjligt? Att du genom din egen kraft styr din framtid? Att du kan våga även om du är rädd?

Therése Neaimés svar på dessa frågor har alltid varit en passionerad "Ja!". Therése växte upp i Sverige med en svensk mor och en libanesisk far. Idag är hon en sångare, låtskrivare, skådespelerska, dansare och motivationstalare och hon bestämde sig tidigt för att ta ansvar för sitt eget öde. Therése mobbades i skolan. Idrotten var en fristad och hon blev en framgångsrik elitfriidrottare i unga år. "Att vara en elitidrottare lärde mig att med hårt arbete och fokus kan du uppnå en hel del", säger Therése. "Det förbättrade också mitt självförtroende och min känsla för vem jag är." Hon har tillämpat detta tänkesätt på sitt liv ända sedan dess.

"Jag tror att livet handlar om att bli den bästa versionen av oss själva. Att följa sin dröm kan vara svårt – men att inte göra det skrämmer mig ännu mer." Det är därför Therése aldrig har begränsat sig till att vara "bara" en sångare, en skådespelerska eller en talare. När hon bestämt sig för att prova något nytt, tar hon sig alltid an utmaningen helhjärtat. "En grundtalang är säkert viktig," förklarar Therése, "men arbetsmoral, en tro på sig själv och en positiv attityd är lika viktigt för att lyckas."

"Jag tror på att uttala sina önskningar högt och arbeta för att de ska bli verklighet. Uttrycken Ask and you might receive! och Dare and you will gain! stämmer verkligen”, säger Therése. ”Sen tror jag att om du verkligen vill inspirera andra så måste du har varit igenom resan själv”.

I sin föreläsning "Från dröm till verklighet" delar hon med sig av sin personliga historia. Berättelsen om en liten flicka som trodde att hon inte kunde sjunga men som blev en respekterad artist och som idag gör precis det hon alltid har velat göra. Therése mål är att inspirera människor med hjälp av sin musik, sitt skådespeleri men även med hjälp av sitt föreläsande.

Therése musik kombinerar hennes svenska och libanesiska arv i en Scandipop/arabisk pophybrid som toppat hitlistor världen över. Hon har spelat live i USA, Europa och Mellanöstern med sitt eget band, Neaimé. Hon har framträtt för NATO trupper i Afghanistan och öppnat upp för Simply Red under deras Europaturné. Therése har representerat svenska UD i Kairo med live-framträdanden utsedd till en framstående personlighet för att främja svensk-arabiska relationer. Therése har varit varumärkesambassadör för Volkswagen Middle East och ambassadör för svenska Stiftelsen för barn med cancer. Hon har framträtt för kungen och kronprinsessan av Sverige och vid ett flertal andra VIP-evenemang. Under 2019 samt 2020 såg vi henne bla uppträda på Köpenhamn och Kapstaden Pride. Under 2017-2018 samarbetade hon även med Länsmusiken i Stockholm med sin egen föreställning. Som skådespelerska har hon haft huvudroller i både film och teater. Therése är också författare och har nyligen publicerat sin bok "Från dröm till verklighet".

Förutom sin framgångsrika karriär är Therése ensamstående mamma till tre barn. Återigen visar hon att det är möjligt att nå sina mål oavsett hur utmanande det kan tyckas. "Att vara ensamstående mamma har aldrig hindrat mig", säger Therése. "Jag tar med mina barn till olika arbetsrelaterade händelser så ofta det är möjligt. Jag tänker att det är en fantastisk erfarenhet för dem – och för mig."