GALA magasin
You Are Reading
Högkvalitativa hårborstar från Corinne
0
Petras praliner

Högkvalitativa hårborstar från Corinne

Hårborstar Corinne

Det finns hårborstar och så finns det hårborstar från Corinne som nu lanserar högkvalitativa hårborstar för olika tillfällen. Jag hade själv äran att testa två olika hårborstar vid ett pressevent (arrangerat av GO PR) och oj vilken skillnad från en helt vanlig hårborste.
– Jag har skapat borstarna efter vad jag tyckte saknades på marknaden, under min tid som frisör och hårstylist. Våra nya hårborstar har en unik form, klassisk design och är av högsta kvalitet, sa Corinne Henriksson, grundare av Corinne, till Gala vid lanseringen på NK i Stockholm.

Hårborste Corinne
Den nya kollektionen består av två typer av hårborstar i klassiska färger. City Brush ”Dry” är gjord av nylon och svinborst och är det mest skonsamma valet för torrt hår. City Brush finns i svart och kommer i en standardstorlek och en resestorlek. Classic Brush ”Wet” är gjort av nylon och är det mest skonsamma valet för vått hår , även den finns i två storlekar. Standardstorleken finns i färgerna svart, och kommer under hösten i en cream ton samt zebramönster. Resestorleken finns i svart.
Alla borstar kommer i en praktisk förvarings necessär, så att du på bästa sätt kan förvara och ta hand om din hårborste eller använda den till annat för att organisera din väska.
– Under mina 28 år i branschen har jag aldrig använd en borste som ligger bättre i handen. Det är också viktigt att betona att vått hår och torrt hår kräver två olika typer av borstar med olika kvalitéer, säger Corinne.