GALA magasin
You Are Reading
Vinn ”Nagdabergen” om populära Karma och Jonar
0
GALA kidz

Vinn ”Nagdabergen” om populära Karma och Jonar

Barnbok

Nu släpps Nagdabergen, den fjärde och näst sista delen i serien om Karma och Jonar. I samband med releasen avslöjas namnet på bokseriens illustratör, som fram tills nu har varit hemlig. Dessutom lottar vi ut tre exemplar av boken här på GALA! (mer info nedan).


I Nagdabergen kämpar Karma och Jonar med sina sista krafter för att nå magikern Xerxes. Vägen dit är istäckt och svår, men till sin hjälp har de daskusen Rory, enhörningen Remus och kinten Gala. När ett bråk plötsligt splittrar de två vännerna blir de tvungna att gå skilda vägar genom den våldsamma snöstormen. Hur ska de nå Stendrakens rike utan varandras hjälp?

I samband med releasen av Nagdabergen avslöjas att det är illustratören Henric Aryee som står bakom bilderna i den populära bokserien. Henric Aryee är en prisbelönad och internationellt erkänd konstnär och illustratör från Stockholm, och hans illustrationer av det magiska landet Glimeria har hyllats för deras expressiva och färgsprakande stil.

”Det är så roligt att äntligen kunna få berätta för nära och kära om det här arbetet. Jag är väldigt stolt över att få jobba med Karma och Jonar-böckerna och jag känner att jag har växt med varje bok. Zelda Falköga har skrivit en riktigt spännande äventyrshistoria och jag uppskattar att få illustrera den här magiska världen från grunden”, säger Henric Aryee.

Barnbok

Om serien:

Karma och Jonar är en storslagen berättelse med ett viktigt budskap – att våga när det behövs och att vara en god och lojal vän. Med på äventyren för att befria Glimeria från den onda Stendraken är kinten Gala (ett slags blandning mellan katt och räv, vars päls byter färg vid olika känslolägen) och enhörningen Remus. Stendraken, den femte och sista delen om Karma och Jonar, ges ut i oktober 2021.

VINN boken!

Vill du vara med i utlottningen och bli en av tre vinnare av boken mejlar du varför just du vill vinna och ditt namn och din postadress till petra@galamagasin.se Skriv VINN BOK i ämnesraden. LYCKA TILL!