GALA magasin
You Are Reading
Han vinner Let’s dance enligt oddsen
0
Nöje

Han vinner Let’s dance enligt oddsen

Petra Mede, David Lindgren

Enligt ATG:s odds är Eric Saade storfavorit att vinna årets Let’s dance! Kanske kan Cecilia von der Esch (f.d Forss) och Lisa Ajax hota och kanske folkkära Mia Parnevik skrälla till och hota med sin populäritet.
– Eric Saade kan dansa och är populär, men det kan räcka långt med att bjuda på sig själv och vara folkkär så se upp för Mia Parnevik och även Aron Andersson, säger Martina Olsson, PR-ansvarig för ATG.

Eric Saade

Den 19 mars är det premiär för Let’s dance i TV4, varje vecka uppdateras oddsen på ATG beroende på utvecklingen i programmet. Storfavorit är Eric Saade och störst risk att åka ut direkt är det för Marie Mandelmann, känd från
Mandelmanns i Sveriges Television. Kan det programmets fans rädda henne kvar?

Odds på vem som vinner Let’s Dance 2022:
Eric Saade 2.75
Cecilia von der Esch 5.50
Lisa Ajax 5.50
Aron Andersson 8.00
Markus Granseth 10.00
Mouna Esmaeilzadeh 10.00
Filip Dikmen 12.00
Henrik Fexeus 14.00
Mia Parnevik 14.00
Marie Mandelmann 18.00

Ett lågt odds ger mindre pengar i vinst, men visar också att det alternativet är mer sannolikt. Till exempel, oddset 5.00 ger alltså fem gånger insatsen om det alternativet inträffar.

Om Let’s Dance:
Sjuttonde upplagan av Let’s Dance visas i TV4 på lördagar. I programmet får kändisar lära sig dansa och tävla i tävlingsdans. En jury i kombination med tittarröstning avgör varje vecka vilket danspar som åker ur tävlingen. Programledare är Petra Mede och David Lindgren.

Foto: Magnus Ragnvid, TV4