GALA magasin
You Are Reading
Fröken Snusk vann finalen i Masked singer
0
Nöje

Fröken Snusk vann finalen i Masked singer

Kameleonten  vann ”Masked singer” 2024 och bakom masken gömde sig Fröken Snusk. En mask bakom masken alltså. I finalen av ”Masked singer” tävlade Kameleonten, Pandorna och Skelettet om den ärofyllda vinsten och kändisjuryn bestående av Felix Herngren, Nour El Refai, Måns Zelmerlöw och Pernilla Wahlgren, kämpade in i det sista för att lista ut vilka som dolde sig bakom maskerna.

Kameleontens egen beskrivning:
Ingen vet vem jag är men i den här tävlingen har hela Sverige fått lära känna mig på ett sätt jag aldrig trodde var möjligt. Kameleonten lockade fram nya sidor hos mig och jag har fått släppa ut min röst som nästan bara fått fritt utrymme i duschen förut. Jag är en mästare på dubbelspel och jag har nått toppen flera gånger förut. Ändå har all kärlek jag fått från panelen känts på ett annat sätt och det har stärkt mitt självförtroende. Och som jag förvirrat er. Jag är ingen statist som står i bakgrunden. Men jag håller alltid distans när jag spelar huvudrollen. Jag vill inte sätta mig på höga hästar ikväll men jag känner mig oslagbar, hur det än går så har jag redan vunnit så mycket. Halleluja för Amy Deasismont och Zara Larsson men en sak ska panelen veta, ni har aldrig sagt mitt riktiga namn.

Populära Pandan visade sig vara Markoolio.

Panelens sista gissningar:
Nour: Silvana Imam
Felix: Katta Herngren (Felix brors fru)
Måns: Roshi Hoss
Pernilla: Fröken Snusk

Panelen bestående av Måns Herngren, Nour El Refai, Pernilla Wahlgren och Måns Zelmerlöw.
David Hellenius

Foto: Emma Larusdottir, Magnus Ragnvid/TV4 , SPA