GALA magasin
You Are Reading
Frida Boisen: ”Är bäst på att få ett infall och improvisera”
0
5 frågor

Frida Boisen: ”Är bäst på att få ett infall och improvisera”

GALA ställer fem frågor till kända personer som vi är nyfikna på. Här möter vi multibegåvade Frida Boisen. Författare, sångerska, journalist, programledare och dessutom nyligen prisad föredragshållare.

Favoritmat:

– Älskar en riktigt god capresesallad med en magisk olivolja. Är också riktigt svag för olika varianter av spetskålssallader med dijondressing. En fredag på favoritkrogen Mäster Anders startar jag helt med några ostron, sedan blir det rödingen med cardinalsås och lite tomatsallad till, och så avslutar jag med chokladmousse.

Läser just nu:

– Manuset till ”Nomaden” av Pascal Engman och Johannes Selåker, som kommer ut senare i vår. Älskar deras thrillerserie som utspelar sig under 90-talet. Den här är deras starkaste hittills. Lär bli klar ikväll. Då återvänder jag till ”Stacken” av Annika Norlin. Rekommenderas!

Reser helst till:

– Någonstans i världen jag inte varit förut. Värdelös på att planera resmål månader i förväg. Bäst på att få ett infall och improvisera. I somras när vi gjorde just det hamnade hela familjen på en fantastisk motorbåtresa till Capri en underbar sommardag. Magiska ögonblick för livet att känna det salta havet duscha oss i ansiktet när vi sjunger med i Abba- och Aviciilåtar liggandes uppe på fören, medan vi skymtar ön framför oss. Då pussas under kärleksklipporna, dyka från båten ner i turkost medelhav. Dricka magiska drinkar från citroner stora som fotbollar. Bada, skratta, njuta!

Fritidsintresse:

– Älskar att sjunga vid flygeln. Älskar att spela padel. Älskar att dansa Zumba. Älskar att gosa med min familj och goda vänner. Älskar att se sonens lag spela fotboll. Älskar förstår riktigt bra berättelser i alla former. Och just nu missar jag förstås inte en match när Sverige spelar i Handbolls-EM.

Har du något mål kvar som du vill uppfylla professionellt?

– Massor!! Jag har ju bara börjat.

Foto: Magnus Ragnvid/Bookmark förlag