GALA magasin
You Are Reading
Första bilderna på årets Bachelorette!
0
Film & TV

Första bilderna på årets Bachelorette!

Bachelorette

Förra året var det premiär för första svenska Bachelorette, ett dejtingprogram som tagit världen med storm. I programmet kommer tittarna få följa en spännande kärlekshistoria som präglas av starka känslor, hjärtekrossande rosceremonier och spännande dejter. I år kommer tittarna få följa Olivia, 26 år från Stockholm i jakten på den rätta!


– Som person är jag ett socialt energiknippe som har hjärtat på rätt ställe. Jag har jobbat med mig själv och är idag på en väldigt trygg och stabil plats i livet. Efter att ha varit singel ett bra tag är jag nu redo för nästa steg i livet! Min drömkille är en trygg, rolig och omtänksam person som har glimten i ögat och inte tar livet allt för seriöst, säger Olivia.

Bachelorette har premiär hösten 2022 på TV4 Play.

Foto: Jakob Dahlström/TV4