GALA magasin
You Are Reading
Farmen är tillbaka – här är årets deltagare
0
Film & TV

Farmen är tillbaka – här är årets deltagare

Farmen 2021

Farmen kommer tillbaka med en fjortonde säsong. Programmet har premiär 10 januari och leds av Anna Brolin, som utlovar något alldeles extra.
– Den här säsongen är underhållande, varm och lärorik säger Anna Brolin.

Långköraren Farmen har blivit något av en institution på TV4. Nu är det dags för en ny säsong med start söndagen den 10 januari klockan 20:00 på TV4 och TV4 Play.

– Farmen slutar aldrig att engagera och jag förstår verkligen varför. Det har varit så roligt och nyttigt att få arbeta med ett program där man kastas tillbaka hundra år i tiden och på nytt lär sig leva det enkla livet, något som känns mer aktuellt än någonsin, säger Anna Brolin.

I årets säsong av Farmen får tittarna ännu en gång möta en brokig skara av färgstarka personligheter. Bland årets deltagare finns bland annat en före detta fotbollsspelare, en kriminalvårdare och en flygvärdinna som alla tävlar om att vinna Farmen 2021 – och en halv miljon kronor.

– Vi är lite extra nöjda med mixen av deltagare i år. Det här är människor som inte är rädda för att hugga i, i alla fall de flesta av dem. Jag tror att tittarna kommer bli imponerade över hur de tar sig an utmaningarna, säger Joel Bendrik, exekutiv producent på TV4.

Mentorn Wincent finns som vanligt på plats på Farmen för att dela ut uppdrag och utvärdera deltagarnas arbetsinsatser.

– Wincent har varit guld värd för både deltagarna och mig. Framförallt hur han tänker på att hela tiden se till så att allt återanvänds på gården och blir ett helt kretslopp. Jag har verkligen lärt mig otroligt mycket själv och utvecklats varje dag under inspelningarna, säger Anna Brolin.

Farmen sänds måndag till torsdag klockan 19:30 samt på söndagar klockan 20:00 under våren 2021. Premiären sänds söndagen den 10 januari på TV4 och TV4 Play.

Deltagare i Farmen 2021:

Allan Ericksson, 35, Stockholm

Dag Tolstoy, 27, Stockholm

Daniel Tholén, 42, Uppsala

Erik Steffen, 29, Gällö

Henrik Lindström, 43, Vedum

Jennifer Schill, 30, Linköping

Karin Ström, 32, Stockholm

Lili Pham, 33, Göteborg

Linnea Klaar, 27, Eslöv

Malin Nyman, 27, Hofors

Mary Enqvist, 40, Stockholm

Pernilla Angeria, 57, Uppsala

Philip Albinsson, 26, Kristinehamn

Phillip-Lloyd Rochester, 37, Stockholm

Richard Andersson, 51, Stockholm

Robin Kacaniklic, 32, Stockholm

Selmir Hocanin, 31, Stockholm