GALA magasin
You Are Reading
Färgstarka drottningar & prinsessor
0
Kungligt

Färgstarka drottningar & prinsessor

Kronprinsessan Victoria, Prins Daniel

Som fredagsmys tittar vi tillbaka då kungen firade 50 år på tronen i dagarna tre. Vilken härligt färgstark glamour kungligheterna bjöd på vid jubileumsföreställningen på Drottningholms slottsteater. Kronprinsessan Victoria såg fantastisk ut i en vacker korallröd  asymmetrisk aftonklänning med handgjord blomma på ena axeln, designad av Christer Lindarw och blomdekoration av Tim Mårtenson enligt Damernas värld. Prinsessan Madeleine så ut som dröm i ljusrosa klänning med blommönster från Marchesa och prinsessan Sofia i chockrosa volangklänning från Lars Wallin. Chris O’Neills stiliga mamma Eva O’Neill var också på plats, liksom Sofias föräldrar Marie och Erik Hellqvist, samt prins Daniels föräldrar Ewa och Olle Westling.
Roligt också att prinsessan Estelle och prins Oscar var med bland de kungliga gästerna som kom direkt från en liten exklusiv mottagning inne på slottet innan det var dags att gå vidare till teatern.
På Drottningholmsteaterns scen underhöll Kungliga Operans Kerstin Avemo, Elin Rombo och Karl-Magnus Fredriksson och efter föreställningen bjöd kungaparet på en privat supé hemma på Drottningholm enligt Svensk Damtidning. Här bjuder vi på några utvalda bilder från kvällen, däribland även kungligheter som kronprinsesan Mary, kronprins Frederik, drottning Margrete och drottning Ann-Marie av Grekland.

Kung Carl Gustaf och drottning Silvia.
Drottning Margrethe of Denmark och drottning Anne-Marie av Grekland kom tillsammans.
Drottning Margrethe av Danmark och drottning Anne-Marie av Grekland.
Prinsessan Sofias föräldrar Marie och Olle Hellqvist kom tillsammans med prins Daniels föräldrar Ewa och Olle Westling.
Prinsessan Sofias föräldrar Marie och Olle Hellqvist kom tillsammans med prins Daniels föräldrar Ewa och Olle Westling.
Chris O’Neills mamma Eva med drottning Silvias brorson Patrick Sommerlath.
Kronprins Frederik och kronprinsessa Mary.
Prinsessan Madeleine of Sweden och Christopher ONeil.
Prinsessan Christina med Tord Magnuson.
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

Foto: Swedish Press Agency