GALA magasin
You Are Reading
Extraföreställningar insatta för Katrin Sundbergs ”Jag gör vad fan jag vill”
0
Musik & Teater

Extraföreställningar insatta för Katrin Sundbergs ”Jag gör vad fan jag vill”

Katrin Sundberg

Katrin Sundbergs populära föreställning ”Jag gör vad fan jag vill” kommer tillbaka till Kajskjul 8 – Extraföreställningar insatta våren 2022!
Höstens soloföreställningar ”Jag gör vad fan jag vill” med Katrin Sundberg på Kajskjul 8 i Göteborg sålde slut. Tack vare det stora intresset har man nu beslutat att släppa upp två extraföreställningar den 1 och 2 april 2022!

”Jag gör vad fan jag vill” är en humoristisk, naken och underfundig betraktelse över livets många skeden. Den ger svar på frågor som varför människor springer maraton, hur tant-sex går till och varför butiksbiträden ibland låter som marsvin. En soloföreställning för kvinnor och extremt modiga män!

”Jag gör vad fan jag vill” spelas på Kajskjul 8:

1 april 2022 – Extraföreställning insatt!

2 april 2022 – Extraföreställning insatt!

(med reservation för eventuella ändringar)

Biljetterna är släppta via: www.kajskjul8.se

Katrin Sundberg började sin karriär som dansare, sedan som koreograf. Idag är hon mer känd som skådespelare, musikalartist och manusförfattare. Vi har sett henne i flera musikaler som: Hairspray, Dirty dancing, Flashdance och senast succén Karl-Bertil Jonssons julafton på Scalateatern i Stockholm. Katrin har även medverkat i ett flertal filmer och komediserier på TV.

Katrin har även arbetat som regissör till Jerry Williams och Lill-Babs med flera, programledare för bland annat QX- galan, Alla för en, lördagsunderhållning SvT. Vi har också hört henne i Sveriges Radio’s På Minuten och Sommar i P1. Det som gjort henne mest folkkär är karaktären Häxan Surtant på SVT, programmet belönades med TV-priset Kristallen.

Foto: Werecki PR