GALA magasin
You Are Reading
Ett dop! 🌾
0
Blogg - Therése Neaimé

Ett dop! 🌾

đŸŒ· Ett dop! 🌾

Att fĂ„ vara med om det Ă€nnu en gĂ„ng! DopklĂ€nningen. Som gĂ„tt i arv sedan jag föddes. DĂ„ broderades mitt och min brors namn sĂ„ fint pĂ„ klĂ€nningen utav min mormor. Efter det har jag gjort mitt bĂ€sta för att förska lyckas lika bra med uppgiften. Inte helt lĂ€tt. Namnen; Lucas, Nikki, Lennox & nu Leonie. The things we do! đŸ€—

Rosetterna och banden i blÄtt och rosa. Traditionsenligt bytt för varje dop. BlÄtt för pojke. Rosa för flicka. Dessa vackra sidenband som nu fÄtt Àran att pryda denna söta klÀnning hela tre gÄnger var. Bara en sÄdan sak. För fem Är sedan blev det ljusblÄa band för Lennox. Nu en förvandling till rosa igen! Namnet och datumet nu broderat! Kanske inte helt nöjd men good enough tÀnker jag.

Snart stundar denna högtidsdag Ă€nnu en gĂ„ng. Evigt tacksam. VĂ€gen hit
 sĂ„ lĂ„ng! SĂ„ presious. Inte att ta förgivet. Ett mirakel varje gĂ„ng. Men vi gjorde det!

SÄ mycket kÀrlek i denna klÀnning som gÄtt i arv i snart 53 Är.

MĂ„ste Ă€lska konsumgalgen i original ocksĂ„! ❀

Tacksam!

#dop #babygirl #fyp #mom #baptise #dress

 

Dela gÀrna

About Author

Tror du att allt Àr möjligt? Att du genom din egen kraft styr din framtid? Att du kan vÄga Àven om du Àr rÀdd?

Therése Neaimés svar pÄ dessa frÄgor har alltid varit en passionerad "Ja!". Therése vÀxte upp i Sverige med en svensk mor och en libanesisk far. Idag Àr hon en sÄngare, lÄtskrivare, skÄdespelerska, dansare och motivationstalare och hon bestÀmde sig tidigt för att ta ansvar för sitt eget öde. Therése mobbades i skolan. Idrotten var en fristad och hon blev en framgÄngsrik elitfriidrottare i unga Är. "Att vara en elitidrottare lÀrde mig att med hÄrt arbete och fokus kan du uppnÄ en hel del", sÀger Therése. "Det förbÀttrade ocksÄ mitt sjÀlvförtroende och min kÀnsla för vem jag Àr." Hon har tillÀmpat detta tÀnkesÀtt pÄ sitt liv Ànda sedan dess.

"Jag tror att livet handlar om att bli den bĂ€sta versionen av oss sjĂ€lva. Att följa sin dröm kan vara svĂ„rt – men att inte göra det skrĂ€mmer mig Ă€nnu mer." Det Ă€r dĂ€rför TherĂ©se aldrig har begrĂ€nsat sig till att vara "bara" en sĂ„ngare, en skĂ„despelerska eller en talare. NĂ€r hon bestĂ€mt sig för att prova nĂ„got nytt, tar hon sig alltid an utmaningen helhjĂ€rtat. "En grundtalang Ă€r sĂ€kert viktig," förklarar TherĂ©se, "men arbetsmoral, en tro pĂ„ sig sjĂ€lv och en positiv attityd Ă€r lika viktigt för att lyckas."

"Jag tror pĂ„ att uttala sina önskningar högt och arbeta för att de ska bli verklighet. Uttrycken Ask and you might receive! och Dare and you will gain! stĂ€mmer verkligen”, sĂ€ger TherĂ©se. ”Sen tror jag att om du verkligen vill inspirera andra sĂ„ mĂ„ste du har varit igenom resan sjĂ€lv”.

I sin förelÀsning "FrÄn dröm till verklighet" delar hon med sig av sin personliga historia. BerÀttelsen om en liten flicka som trodde att hon inte kunde sjunga men som blev en respekterad artist och som idag gör precis det hon alltid har velat göra. Therése mÄl Àr att inspirera mÀnniskor med hjÀlp av sin musik, sitt skÄdespeleri men Àven med hjÀlp av sitt förelÀsande.

Therése musik kombinerar hennes svenska och libanesiska arv i en Scandipop/arabisk pophybrid som toppat hitlistor vÀrlden över. Hon har spelat live i USA, Europa och Mellanöstern med sitt eget band, Neaimé. Hon har framtrÀtt för NATO trupper i Afghanistan och öppnat upp för Simply Red under deras Europaturné. Therése har representerat svenska UD i Kairo med live-framtrÀdanden utsedd till en framstÄende personlighet för att frÀmja svensk-arabiska relationer. Therése har varit varumÀrkesambassadör för Volkswagen Middle East och ambassadör för svenska Stiftelsen för barn med cancer. Hon har framtrÀtt för kungen och kronprinsessan av Sverige och vid ett flertal andra VIP-evenemang. Under 2019 samt 2020 sÄg vi henne bla upptrÀda pÄ Köpenhamn och Kapstaden Pride. Under 2017-2018 samarbetade hon Àven med LÀnsmusiken i Stockholm med sin egen förestÀllning. Som skÄdespelerska har hon haft huvudroller i bÄde film och teater. Therése Àr ocksÄ författare och har nyligen publicerat sin bok "FrÄn dröm till verklighet".

Förutom sin framgĂ„ngsrika karriĂ€r Ă€r TherĂ©se ensamstĂ„ende mamma till tre barn. Återigen visar hon att det Ă€r möjligt att nĂ„ sina mĂ„l oavsett hur utmanande det kan tyckas. "Att vara ensamstĂ„ende mamma har aldrig hindrat mig", sĂ€ger TherĂ©se. "Jag tar med mina barn till olika arbetsrelaterade hĂ€ndelser sĂ„ ofta det Ă€r möjligt. Jag tĂ€nker att det Ă€r en fantastisk erfarenhet för dem – och för mig."