GALA magasin
You Are Reading
Eleganta hushållspappershållare? Jajamensan!
0
Petras praliner

Eleganta hushållspappershållare? Jajamensan!

Artikeln innehåller reklamlänkar – Läs mer här >

Visst kan husshållspappershållare också vara eleganta. Som dessa två favoriter från Georg Jensen. Varför inte passa på att köpa en ny till köket nu när de dessutom är på rea. Eller kanske ge till mamma eller styvmor på Mors Dag? Eller till den som ska flytta hemifrån? Jättefin present och även perfekt gåva till den som kanske redan har allt.

Bernadotte hushållspappershållare från Georg Jensen är en elegant tolkning av en annars väldigt vardaglig produkt. Den räfflade ytan är ett genomgående inslag i Bernadotte-serien vars design hämtade inspiration från Art Deco-stilens geometriska former.Läs mer och beställ här.

Alfredo pappershållare från det danska varumärket Georg Jensen är skapad av den välkände designern Alfredo Häberli. Den är tillverkad i rostfritt stål med en blankpolerad yta samt enkla detaljer som ger den extra elegans. Produkten kombinerar hög kvalitet, design och funktion och kan enkelt kombineras med andra produkter som är designade av Alfredo Häberli. Läs mer och beställ här.