GALA magasin
You Are Reading
Då öppnar Bamses Värld på Kolmården
0
GALA kidz

Då öppnar Bamses Värld på Kolmården

Bamses Värld

Regeringen har nu meddelat att de planerar att lätta på restriktionerna för tivolinöjen den 1 juni. Det innebär att Kolmårdens alla karuseller äntligen kan öppna! Den 1 juni kommer därför alla att kunna besöka Bamses Värld igen med både karuseller och spel, samt återigen kunna åka en av världens bästa berg- och dalbanor i trä – Wildfire.

 

Bamses Värld öppnar upp i sin helhet med spel, hjul och attraktioner som Godiståget, Bamses Flygande Matta och Skalmans Luftallonger. Berg- och dalbanan Delfinexpressen öppnar för våra modiga unga gäster och för de allra modigaste över 120 cm står en av världens bästa berg- och dalbanor i trä redo – Wildfire.

Bamses Värld

 

– Det känns fantastiskt att vi äntligen kan bjuda alla våra gäster på hela Kolmårdenupplevelsen igen! Gästerna har verkligen längtat efter att få känna vinden i håret och pirret i magen i våra berg- och dalbanor och attraktioner. Från och med den 1 juni kommer alla våra attraktioner att vara öppna, självklart på ett säkert sätt med distanshållning överallt, säger Kolmårdens vd Christine Karmfalk.

Wildfire

Alla besök måste förbokas online, både för årskortsinnehavare och för dagbesökare. Alla attraktioner ingår i entrén. Boka biljetter på https://www.kolmarden.com/biljetter

Foto: Kolmården Press