GALA magasin
You Are Reading
Då har nya realityserien ”Svenska Powerkvinnor” premiär
0
Film & TV

Då har nya realityserien ”Svenska Powerkvinnor” premiär

Svenska powerkvinnor

Fem framgångsrika kvinnor, med fem helt olika liv – som de nu bjuder på en unik inblick i. I ”Svenska Powerkvinnor” får vi lära känna Camilla Läckberg, Laila Bagge, Kristina ”Keyyo” Petrushina, Antonija Mandir och Mouna ”Doktor Mouna” Esmaeilzadeh på djupet och följa med i deras späckade vardag. 

– Så här privat har jag nog aldrig varit i tv, säger Camilla Läckberg.

Från stressigt småbarnsstök till glammiga galapremiärer, från kaosartade husbyggen till avgörande affärsbeslut och från stojiga parmiddagar till strikta styrelsemöten. Den 7 september har den nya realityserien ”Svenska Powerkvinnor” premiär på Viaplay, Viafree och TV3, där vi får följa fem kända kvinnor – Camilla Läckberg, Kristina ”Keyyo” Petrushina, Laila Bagge, Antonija Mandir och Mouna ”Doktor Mouna” Esmaeilzadeh – i deras privatliv och yrkesliv.

– Tittarna kommer att få se allt och lite till av min oftast väldigt hektiska vardag, från frukostkaos till jobbmöten och husplanering. Jag har ju inte visat så mycket av mitt och Simons nya hem Villa Lumos tidigare men i det här programmet är dörrarna vidöppna! Så här privat har jag nog aldrig varit i tv, säger deckardrottningen Camilla Läckberg.

I serien medverkar även programledaren och komikern ”Keyyo” som bland annat axlar helt nya jobbprojekt och tampas med prestationsångest. Läkaren och hjärnforskaren ”Doktor Mouna” jonglerar styrelsemöten, helikopterflygningar och moderering av konferenser. Youtubern och influencern Antonija Mandir är nykär i pojkvännen Oliver Hunt och jobbar på för fullt med sitt egna bolag. Och tv- och radiostjärnan Laila Bagge roddar livspusslet som tvåbarnsmamma och egenföretagare tillsammans med fästmannen Korosh Kananian.

– Jag är så stolt över att en del av det här supergänget med så starka, inspirerande kvinnor som Mouna, Camilla, Keyyo och Antonija. Vi är ju ganska filterlösa i min familj så jag hoppas kunna ge en så sann bild av mig och mitt liv som möjligt – i både motgångar och framgångar, säger Laila Bagge.

Svenska Powerkvinnor produceras av Fremantle och kommer att sändas i höst med totalt sex avsnitt.

– Jag är väldigt glad och förväntansfull över Svenska Powerkvinnor som är vår stora realitysatsning i höst. Vi är många som kämpar med att få ihop livspusslet och de här starka kvinnorna är inget undantag. Alla fem har många järn i elden och jag ser fram emot att ge tittarna en möjlighet att inte bara inspireras av deras driv utan också få en ärlig inblick i deras vardag och hur de får tiden att räcka till, säger Filippa Wallestam, EVP och Chief Content Officer på Nordic Entertainment Group.

Svenska Powerkvinnor

Foto: Johnny Wohlin/Viaplay