GALA magasin
You Are Reading
Cher fotograferad i sitt hem för UGGs vår- & sommarkampanj
0
Stil & skönhet

Cher fotograferad i sitt hem för UGGs vår- & sommarkampanj

Cher

Det globala livsstilsmärket UGG®, som är baserat i södra Kalifornien, startar 2022 med FEEL ___, en pågående varumärkesserie med ikoner, kulturledare och förändringskämpar som inspirerar generationer, främjar individualitet och väcker känslor. Den legendariska globala superstjärnan och humanitären Cher är Oscar-, Grammy- och Emmy-vinnare och numera även stjärnan i varumärkets vår/sommar-kampanj 2022 med ikoniska modeller från UGG®.

Cher

– Att vara en ikon handlar om att ha friheten och modet att utforska sin egen resa och individualitet,” säger
Lindsey Dicola Dashoff, Senior Director, Brand Communications & Public Relations.

– Cher är globalt känd för det djärva sättet hon lever sitt liv på, hon ber inte om ursäkt för den hon är, något som UGG alltid har relaterat till.

– Att känna sig stärkt är så viktigt för alla och att fira känslan av att må bra med UGG har varit en underbar resa för mig, säger Cher.

– Livet handlar om känslor och jag tror att kampanjen fångar den känslan.

Cher har filmats av Los Angeles-baserade fotografen Neil Favila och regisserats av Kauai Moliterno och Michael Barth i sitt eget Malibu-hem där den världsberömda megastjärnan tittar på några av sina favoritfilmer i sin hemmabio med sin katt Mala, pratar med sin mamma i telefon, lugnt mediterar och provar vackra kläder samtidigt som hon har på sig ikoniska UGG®-stilar. Under hela inspelningen delar Cher djärvt med sig av sina tankar om att växa upp med en vilja att bli skådespelerska, hennes passion för vår planet och hennes visdom om att inte be om ursäkt för sig själv.”Under hela mitt liv har människor antingen hatat eller älskat mig; och jag menar, du vill bli älskad, men äntligen tänker jag ”sk*t samma”, säger Cher under fotograferingen medan hon majestätiskt sitter i en korgstol samtidigt som kameran panorerar ut.

Cher har varit en superstjärna och ett känt namn världen över i mer än 50 år och har övervunnit fler utmaningar än en handfull andra talanger tillsammans – musikinspelningar, konserter, filmer samt Broadway-pjäser, TV och regi. Genom åren har hon belönats med en Oscar, en Grammy, en Emmy, tre Golden Globes, Kennedy Center Honor, en Cannes Film Festival Award och en People’s Choice Award. Förutom de otaliga utmärkelser Cher har mottagit, har hon också varit med och grundat en internationell välgörenhetsorganisation som heter Free The Wild – en organisation som strävar efter att stoppa vilda djurs lidande i fångenskap och i slutändan hitta ett sätt att släppa ut dem i reservat eller bättre utrustade djurparker.

UGGUGG

För att utforska FEEL ____ med Cher kan du besöka UGG.com/FEEL

Fotocredit: Neil Favila (Kampanj) & UGG® (Produkter)