GALA magasin
You Are Reading
Norsk hudvårdssuccé lanseras i Sverige – här är Izabella Scorupcos favoriter!
0
Stil & skönhet

Norsk hudvårdssuccé lanseras i Sverige – här är Izabella Scorupcos favoriter!

Izabella Scorupco

Hudvårdsmärket LNDA lanseras nu i Sverige. Norska superentreprenören och hudvårdsproffset Linda Johansen står bakom varumärket som har tagit de norska konsumenterna med storm och nu är det svenska marknadens tur. Izabella Scorupco, hudvårdsfantast, modell och skådespelare, är LNDAs nya varumärkesambassadör.

Izabella Scorpuco

LNDA startades år 2008 efter att grundaren Linda Johansen genom sitt stora intresse för hudvård skapade unika produktblandningar för sina skönhetssalonger i Oslo. Fokus för Linda Johansens hudvårdslinje är, och har alltid varit, mogen hud samt användningen av naturliga ingredienser som noggrann forskning har bevisat gör stor skillnad.

Izabella Scorupco

Produkterna är utvecklade speciellt för vårt nordiska klimat. Samtliga formuleringar och aktiva ingredienser är noggrant testade samt löpande
utvärderade. Alla produkter är veganska och ej testade på djur. Izabella Scorupco är kampanjmodell för Sverigelanseringen.
Visionen för Linda Johansen har alltid varit att skapa en effektiv och naturlig hudvårdslinje som ska reparera, återställa och föryngra huden. LNDA lägger stort fokus på att ta väl hand om en mer mogen hud. Därav var valet av Izabella Scorupco som LNDAs internationella varumärkesambassadör självklart.

Izabella Scorupco
Den svenska Hollywoodskådespelaren och fotomodellen har alltid haft ett stort hudvårdsintresse. Hon har alltid förespråkat vikten sunda hudvårdsrutiner samt att ta väl hand om sin hud från en tidig ålder. Izabella har många favoriter i LNDAs sortiment och tipsar om tre produkter som hon verkligen tycker om:

LNDA

Luxe Lift No1 Day Creme

LNDA

Face Saver Mask

LNDA

Boosters

LNDA finns tillgängligt på LNDA.com samt hos Nordicfeel.se och Eleven.se

Linda Johansen

Om LNDA:
Linda JC AS grundades 2015 och omsatte mer än 40 miljoner norska kronor 2019. Linda JC AS ägs av Linda JC Holding AS, som ägs av Linda Johansen och Timm Vold. LNDA en webbutik som säljer egna produkter inom hudvård och kosmetika. Produkterna utvecklas av Linda Johansen i samarbete med laboratorier i USA, Frankrike, Tyskland och Spanien. Mer än 10 000 beställningar skickas ut från webbutiken varje månad. Under 2020 utsågs Linda JC utsågs till årets gasellföretag i den norska landsdelen Østlandet. Grundaren Linda Johansen har tidigare varit verksam som modell, sångerska, redaktör och är dessutom aktuell i norsk reality tv samt med sin nya bok.