GALA magasin
You Are Reading
Bröderna Norén gör tre unika konserter på Idre Fjäll
0
Musik & Teater

Bröderna Norén gör tre unika konserter på Idre Fjäll

När bröderna Gustaf och Viktor Norén beger sig till Idre Fjäll bjuder de även in publiken att inte bara vara åskådare, utan aktivt delta i deras musikaliska föreställning. Med den harmoniska kulissen av majestätiska fjäll och omgivande natur inbjuds publiken att sjunga tillsammans med bröderna, i en körupplevelse de sent lär glömma. Bröderna framför exklusivt tre helt unika konserter, vilket är de enda Bröderna Norén gör tillsammans under 2024. Samtidigt blir Viktor Norén officiellt utnämnd till ambassadör för Idre Fjäll, vilket kommer leda till fler musikaliska inslag under kommande år.

”När vi gjorde vårt TV-program var det som att dörren till en värld vi bara kunde drömma om öppnades. Vi träffade så mycket människor, var vi än vände oss, med så mycket musik i sig. Den starkaste upplevelsen vi tog med oss var när vi fick spela tillsammans med andra musikälskare ute i landet och smälta samman till ett. Så detta blir uppföljningen. Vår förhoppning och ambition är att vi ska sjunga & musicera tillsammans, skapa eviga musikaliska minnen och avsluta hela helgen på uppe på fjället som en enda jättekör. Välkomna på ännu en underbar musikalisk resa med oss. 3 unika konserter med mig & Gustaf tillsammans med er, live på Idre Fjäll”, säger Viktor Norén.

Dessa unika liveföreställningar blir som en slags uppföljare till brödernas TV-serie ”Bröderna Noréns underbara resa” på TV4, där de bjöd tittarna på en musikalisk roadtrip i TV – men nu i liveformatunder flera dagar. Missa inte chansen att tillbringa en exklusiv helg i fjällen som avslutas med en spektakulär föreställning i dess natursköna landskap. Det är inte bara musik; det är en intim och hjärtlig upplevelse du lär minnas för alltid.

Biljetter hittar då här.

Foto: Alexander Neimert