GALA magasin
You Are Reading
Bianca Ingrosso: ”Det känns så otroligt spännande med ett nytt hjärteprojekt”
0
Nöje

Bianca Ingrosso: ”Det känns så otroligt spännande med ett nytt hjärteprojekt”

Bianca Ingrosso

Entreprenören Bianca Ingrosso är aktuell med ett helt nytt program och storsatsning för discovery+, där vi kommer att få se den omåttligt populära profilen i en helt ny roll. Därmed kliver Bianca ner som en av två huvudpersoner i kommande säsong av Wahlgrens värld, för att fokusera på sitt nya program.
– Det känns så otroligt spännande med ett nytt hjärteprojekt för discovery+ som jag har ynnesten att vara med och utforma från grunden, säger Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso

discovery+ fortsätter att utöka sitt breda utbud av originalproduktioner. Nu tillsammans med den omåttligt populära profilen och hyllade entreprenören Bianca Ingrosso, som är aktuell med ett helt nytt program och storsatsning för discovery+ räkning. Bianca, som själv är med och utvecklar idén, ser framemot att kasta sig in i ett helt nytt projekt och även en helt ny roll.

– Det känns helt fantastiskt och väldigt roligt med ett nytt program för discovery+, och att vara en del av utformandet och skaparprocessen. Jag är väldigt förväntansfull och taggad på att snart kunna berätta mer om ett av livets roligaste projekt, säger Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso

Ännu en bejublad säsong av Wahlgrens värld har gått i mål på Kanal 5 – den tionde i ordningen. Wahlgrens värld såg dagens ljus 2016 och har sedan dess blivit en tittarsuccé som engagerar, säsong efter säsong. Till våren 2022 är programmet tillbaka med en elfte säsong. Den här gången med Pernilla Wahlgren vid rodret, då Bianca nu kliver ner som huvudprofil för Wahlgrens värld för att fokusera på sitt nya program med planerad inspelningsstart senare i år. Hon kommer dock gästa Pernilla och även fortsättningsvis sätta guldkant på Wahlgrens-fansens torsdagskvällar.

– Det har varit väldigt roligt och fascinerande att följa Biancas resa i Wahlgrens värld, från det att programmet startade 2016. Och i dag, flera Kristallen-priser och -nomineringar senare, är Wahlgrens värld fortfarande det program som vecka efter vecka ligger i topp över mest konsumerade program på discovery+. Vi har fått se henne ta klivet från tonårsdottern i familjen till framgångsrik entreprenör, och det känns fantastiskt roligt att nu även få göra ytterligare ett program och storsatsning tillsammans med Bianca, säger Susanne Söderberg, exekutiv producent Wahlgrens värld, Discovery Networks Sweden.

Biancas nya program spelas in under 2022 för sändning på discovery+. Säsong 11 av Wahlgrens värld har premiär på discovery+ och Kanal 5 våren 2022.

Foto: Magnus Ragnvid/Discovery+