GALA magasin
You Are Reading
Benjamin’s bjuder in till middag – här är alla gäster!
0
Nöje

Benjamin’s bjuder in till middag – här är alla gäster!

Benjamin Ingrosso

Artisten och matentusiasten Benjamin Ingrosso bjuder in gamla och nya vänner till middag med extra allt. Djupa och engagerade samtal varvas med mat som får smaklökarna att jubla, massvis av skratt och givetvis lite musik. Benjamin’s har premiär måndagen den 22 februari klockan 21.00 på TV4 och TV4 Play.

– Jag är så otroligt stolt över att få komma med ett program som framhäver mina största intressen – musik och mat, tillsammans med vänner och idoler. Alla får komma och vara sig själva och prata om vad som helst utan måsten eller manus. I dessa tider känns det extra kul att få bjuda på ett program där folk kan bli inspirerade av att unna sig god mat och dryck i hemmen, tillsammans med goda skratt och härlig musik! säger Benjamin Ingrosso.

Vänner, kollegor och idoler kommer på besök när Benjamin bjuder in till middag. Zara Larsson lagar pizza i premiärprogrammet och det väntas skrattfest när Carolina Gynning, Danny Saucedo och Per Andersson gästar och sjunger på italienska. Pinsamma men roliga musikalminnen diskuteras med Markoolio och Kaliffa och i ett avsnitt väntas en duett mellan Molly Sandén och Miriam Bryant. Varje vecka bjuder på nya spännande rätter, tongivande gäster och det blir minst sagt en händelserik och musikfylld upplevelse.

– Vi gick in i det här tv-projektet med ambition att skapa något varmt och äkta i vintermörkret. Det visade sig att den rakaste vägen dit var att helt enkelt låta Benjamin Ingrosso korsa sina två största passioner i livet: mat och musik. Resultatet blir definitionen av synergi, säger Crille Andersson, exekutiv producent.

Benjamin Ingrosso

Benjamin’s har premiär måndagen den 22 februari klockan 21.00 på TV4 och TV4 Play.

Här är alla gäster i årets säsong:
Avsnitt 1: Zara Larsson, Thomas Sjögren och Thomas Stenström.
Avsnitt 2: Danny Saucedo, Carolina Gynning och Per Andersson. Extragäst: Linus Wahlgren.
Avsnitt 3: Petter, Lisa Nilsson och Parisa Amiri.
Avsnitt 4: Markoolio, Amie Bramme Sey och Kaliffa.
Avsnitt 5: Cherrie, Bianca Ingrosso och Edvin Törnblom.
Avsnitt 6: Molly Sandén, Miriam Bryant och Daniel Hallberg. Extragäst: 1.Cuz.
Avsnitt 7: Markus Aujulay, Sabina Ddumba och Amanda Bergman + Amason.
Avsnitt 8: Oscar Zia, Felix Sandman och Molly Hammar. Extragäster: Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso, Oliver Ingrosso och Theo Wahlgren.

Foto: Magnus Ragnvid/TV4