GALA magasin
You Are Reading
Behind the scenes från en assistents perspektiv
0
Blogg - Angelinas Upper East Side

Behind the scenes från en assistents perspektiv

Hej där!

Ebba Nordqvist heter jag och jobbar som stylist assistent till Angelina under detta mello äventyr.

Jag tänkte bjuda in er på en liten insyn av vad vi har jobbat med under dom senaste veckorna, glimtar från förberedelser inför den stor finalen som sänds live 20:oo nu på lördag.

På lördagen är det ingen mindre en dessa tre som är programledare i finalen! Christer , Shima och Måns.

 

I finalen kommer ni få se två klänningar som är uppsydda till Shima för att bära under programmets gång av två mindre designers.

En av dom två designerna är Linda lindgren som vi arbetat nära med under processen, längtar tills ni får se denna skönhet! Här kommer en sneak peak.

 

Den andra designern är Robin Söderholm som vi även får säga ett stort grattis till då han nyligen tilldelats NK Stockholms Young Talent Award by Beckmans. Robins lekfullhet och känsla för att mixa mode och konst gör denna skapelse till något alldeles unikt.

 

Moodboard full med inspiration för att få en känslan av vad vi ville åt till Shimas final looks

 

Båda klänningarna är unika på sitt egna sätt och har varit så kul att få följa vecka för vecka. Linda som varit i branschen ett tag och Robin som precis kickstartat sin karriär har gjort ett otroligt arbete och det ska bli så kul att ni också snart ska få se.

 

Måns kommer bära en skräddarsydd  modern smoking med en extra touch som Gustaf Hegelund grundaren av Grand le mar tagit fram för att sedan tillverkas i deras fabrik gjort av det finaste italienska  tygerna , Grand le mar har nu även en butik på Grev turegatan.

 

 

Våran Moodboard till måns final look vi tagit inspiration ifrån

 

Christer kommer bära Stephan-f, om ni är sugna på att kika in på mer av hans designs så kan ni läsa dom två senaste inläggen av Angelina som handlar om just Stephen-f.

Denna moodboard till Christer har vi använt som inspiration inför alla deltävlingar.

 

Glöm nu inte att titta in på lördag för att ta del av alla fina kreationer och njuta av showen.