GALA magasin
You Are Reading
Bachelorette Sverige-Julia: ”Jag är så redo att hitta mitt livs kärlek”
0
Nöje

Bachelorette Sverige-Julia: ”Jag är så redo att hitta mitt livs kärlek”

Julia Franzén

I höst är det dags för Bachelorette Sverige. Nu står det klart att det är Julia Franzén som blivit utvald att stå i centrum för kärleksäventyret.
– Det känns fantastiskt att få göra det här och jag är så redo att hitta mitt livs kärlek, säger Julia.

Tittarna har länge efterfrågat en svensk version av Bachelorette. Till hösten blir det verklighet på Sjuan och TV4 Play. Intresset för att få vara med i programmet har varit högt och till slut föll valet på 30-åriga Julia Franzén från Lerum.

– Julia är precis en sådan tjej som vi letat efter, med sin kombination av charm och filterlöshet. Hon är rolig och lite galen, men har också en allvarlig sida. Ett djup som hon inte är rädd för att visa upp och prata om. Dessutom har hon en stark längtan efter äkta kärlek. Nu har killarna i Sverige världens chans att träffa en riktig drömtjej, säger Catrin Magnusson, exekutiv producent på TV4.

Den uppmärksamme känner kanske igen Julia Franzén från hennes medverkan i Robinson 2020. Den här gången är det en helt annan typ av äventyr hon ger sig ut på.

– Jag har levt ett liv där jag gjort allt man kan drömma om och skapat en karriär som jag är supernöjd med men nu längtar jag efter något annat. Jag är verkligen redo för att hitta kärleken. Jag vill ha bröllop och barn och hela den grejen, säger hon.

Inspelningarna av svenska Bachelorette kommer att genomföras senare i vår. Nu öppnar ansökningen för de killar som vill vinna Julias hjärta. Men vad är det då för man hon är ute efter?

– Många tror nog att jag söker en typisk kostymkille som är snygg och lång med en bra karriär men det viktigaste för mig är att han är trygg och rolig. Jag vill ha en lite galen kille, lite rufsig sådär. Jag har ju träffat många killar men det har aldrig blivit rätt. Nu tycker jag att det är dags, säger Julia Franzén.

Foto: TV4 press