GALA magasin
You Are Reading
Arantxa är årets mästerdetektiv!
0
Film & TV

Arantxa är årets mästerdetektiv!

I finalprogrammet av Detektiverna avgjordes det vem av deltagarna som är årets mästerdetektiv. Den som kammade hem vinsten och fick det gyllene förstoringsglaset var Arantxa Álvarez. Farah Abadi hoppade in som programledare och korade vinnaren.

De tre som det stod emellan i finalen var Sussie Eriksson, Kristina ”Keyyo” Petrushina och Arantxa Álvarez. Under finalen tävlade detektiverna individuellt och Farah ställde kluriga frågor om detaljer från inspelningen.

– Att koras som Årets Mästerdetektiv är det största som har hänt mig! Men jag hade givetvis aldrig klarat det utan mina otroliga kompisar och, tydligen, mitt fantastiska fotografiska minne (?!), säger Arantxa Álvarez .

Om programmet
Vad händer när Sveriges roligaste detektiver utmanar varandra om vem som blir årets mästerdetektiv? Det gäller att vara snabbtänkt, påhittig och finurlig för att lyckas lösa de kluriga uppdragen. Medverkande är Anis Don Demina, Morgan Alling, Kristina ”Keyyo” Petrushina, Arantxa Álvarez, Nassim Al Fakir, Nisse Hallberg och Sussie Eriksson.

Nu är det också klart att det blir en säsong 2 av Detektiverna på SVT. Inspelningen sker i höst och sänds våren 2025. Vilka som deltar kommuniceras i höst.

Foto: Simon Romanus/SVT