GALA magasin
You Are Reading
Anna Brolin leder ännu en säsong av Biggest looser
0
Nöje

Anna Brolin leder ännu en säsong av Biggest looser

Anna Brolin

Snart är det dags för den nya säsongen av Biggest loser. Programmet har premiär kl. 21:00 måndagen den 5 oktober.
– Det är en otrolig säsong. Jag är så himla imponerad och inspirerad av alla deltagare som bjuder på mer känslor än någonsin, säger programledaren Anna Brolin.

Deltagarna i den tionde säsongen av Biggest loser har länge kämpat med övervikt och sviktande hälsa. I den nya säsongen kommer mer fokus att ligga på deras personliga resor.

– Det blir en väldigt känslosam säsong av Biggest loser, den mest närgångna upplagan någonsin. Vi fokuserar på deltagarnas personliga utmaningar och deras kamp för ett starkare, friskare och hälsosammare liv, säger Karin Dofs, exekutiv producent på TV4.

I Biggest loser samlas 14 personer på Ekolsunds slott för att tävla mot varandra i jakten på en hälsosammare livsstil. Med dagliga träningspass, insiktsfulla hälsokontroller och tuffa tävlingar utmanas de i både kropp och själ. Men de bygger också en stark gemenskap sinsemellan.
– Vi får svettas, gråta och skratta tillsammans med våra tappra Biggest-krigare, säger Karin Dofs.

Leder programmet gör som vanligt Anna Brolin och tillsammans med coacherna Mikael Hollsten och Pischa Strindstedt, samt Mikael ”Doktor Mikael” Sandström och näringsfysiologen Kristina Andersson, hjälper de deltagarna med livsförändringar kring mat och träning. Som vanligt kommer tittarna även kunna följa utslagna deltagare i webbprogrammet Revanschen.

Biggest loser sänds måndagar och tisdagar på Sjuan, TV4 Play och C More med start 5 oktober.

Foto: Sophie Odelberg, TV4