GALA magasin
You Are Reading
Oscar Night
0
Blogg - Angelinas Upper East Side

Oscar Night

En av de absolut roligaste kvällarna var The Academy Awards The Oscars och The Vanity Fair party i Beverly Hills LA. Jag och bästa väninnan hade en bungalow svit på mitt favorit hotell The Beverly Hills Hotel, alltid lika kul att bo där, Alexanders Skarsgård kom förbi och flera andra vänner.

Jag var klädd i en vit siden klänning från Carmen Marc Valvo och smycken design Ivanka Trump, hon designade smycken ett tag och hade butik i huset där jag bor i NYC.

jag dansade med Christopher Walken och Sean Penn och Jaimie Foxx jagade min modell väninna samt snyggingen Stavros Niarchos.

min älskade vän Andreas Carlsson hängde med mig och Veronica hela kvällen, Veronica’s klänning var designad Balmain

 

denna kille vann en Oscars för bästa ljudet tror jag, till vickning serverades in-and-out Burgers, simply the best!