GALA magasin
You Are Reading
Se kronprinsessan Victoria hyllas på födelsedagen!
0
Kungligt

Se kronprinsessan Victoria hyllas på födelsedagen!

Traditionsenligt klev kronprinsessan Victoria ut från Sollidens slott och mötte publiken tillsammans med sin familj tidigare idag. Kungen höll sedan ett födelsedagstal till sin dotter som följdes av en födelsedagssång för att hylla kronprinsessan på 45-års dagen.

Kronprinsessan som såg ut att vara glad för den fina uppvaktningen och vände sig till alla som kommit för att fira hennes födelsedag med ett tacktal.

– Jag fyller som sagt ett antal år. Någon har sagt att det är 45, jag vet inte riktigt, och jag har firat alla mina somrar här på Solliden. Det är en fantastisk plats på många sätt. Jag älskar Öland och utan Öland är det inte sommar för mig. Jag är så glad att många valt att komma hit i dag, sa kronprinsessan Victoria.

Foto: Swedish Press Agency